Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Χοντρός καβγάς ΠΑΣΟΚ-Κρανιδιώτη

Έξω φρενών έκανε την Χαριλάου Τρικούπη το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης, όταν υποστήριξε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Alpha ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς».

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο Φαήλος Κρανιδιώτης επανέλαβε τα ίδια με ανάρτηση του στο Facebook και είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι το μητρικό σκάφος, το Enterprise της λαμογιάς».


Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ALPHA είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα ωριαία συνέντευξη με τον Σπύρο Χαριτάτο. Όχι κακόπιστα, είμαι σίγουρος, γιατί είχαμε ωραία συζήτηση, αποδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωση πως είπα "το ΠΑΣΟΚ είναι η μήτρα της λαμογιάς". Αυτό δεν απηχεί σωστά το νόημα των λεγομένων μου. Επειδή το θυμάμαι καλά παραθέτω τι είπα, μεταξύ άλλων».
«Αφού είπα πως ευθύνες για το επί 30 χρόνια ξεχαρβάλωμα της χώρας έχουν και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αναλογικά λόγω χρόνου διακυβέρνησης, περισσότερο το ΠΑΣΟΚ αλλά πάντως και οι δύο, καθώς και η αριστερά, που μπορεί να μην κυβέρνησε αλλά στελέχωσε τα μαγαζιά των νταβατζήδων, είπα "το ΠΑΣΟΚ είναι το μητρικό σκάφος, το Enterprise της λαμογιάς, έχει το know how. Κι όταν λέω ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρομαι φυσικά στο σύνολο των στελεχών, ούτε στην συντριπτική πλειοψηφία της βάσης αυτού του 42% έως 48% που έφτασε κάποτε, γιατί τώρα έχει συρρικνωθεί. Η πλειοψηφία της βάσης του ΠΑΣΟΚ, όπως και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλοί άνθρωποι, εργαζόμενοι, οικογενειάρχες που αγαπούν την πατρίδα, θέλουν ασφάλεια για την οικογένεια και τα παιδιά τους, είναι νοικοκυραίοι, λέξη που κοροϊδεύουν μερικοί". Και κατέληξα πως δεν μπορούν να ζητούν μερικοί αυτό το ξεχαρβάλωμα 30 χρόνων να το ισιώσει ο Σαμαράς μέσα σε 1 χρόνο».

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη δεν έκρυψαν την σφοδρή ενόχληση τους για τα λεγόμενα Κρανιδιώτη. «Ο κ. Κρανιδιώτης, που βρίσκεται στο δημόσιο λόγο επικαλούμενος τις σχέσεις του με την ηγεσία της ΝΔ και διασυνδέεται με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ακροδεξιές λογικές, με τις δηλώσεις του ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα μήπως και τον προσέξει κανείς» είπαν οι ίδιες πηγές.

Παράλληλα σημειώσαν με νόημα ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτη «χτυπώντας και υβρίζοντας το ΠΑΣΟΚ υπονομεύει τη δημοκρατική ομαλότητα, τις προσπάθειες για πολιτική σταθερότητα στη χώρα και το ίδιο τον Πρωθυπουργό».

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου