Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη γκάφα -Πέταξαν στα σκουπίδια 200.000 ευρώ κατά τη διάρκεια ανακαίνισης τράπεζας του Ναυπλίου

Απίστευτο μοιάζει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια ανακαίνισης τραπεζικού καταστήματος στο Ναύπλιο έβγαλαν στα σκουπίδια χαρτόκουτο το οποίο περιείχε 200.000 ευρώ, καθώς θεωρούσαν ότι αυτό περιείχε άχρηστα πράγματα.
Οπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης στο τραπεζικό κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο του Ναυπλίου έβγαλαν σακούλες και χαρτόκουτα με μπάζα και άλλα άχρηστα αντικείμενα στα σκουπίδια. Ενα από αυτά περιείχε και 200.000 ευρώ.

Ομως, όταν οι υπάλληλοι έκλεισαν τους λογαριασμούς της ημέρας ανακάλυψαν πανικόβλητοι ότι υπήρχε έλλειμμα 200.000 ευρώ. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες σε όλο το υποκατάστημα, αφού φαινόταν απίθανο να έχουν εξαφανιστεί χίλια χαρτονομίσματα των 200 ευρώ. Τα χρήματα δεν βρέθηκαν πουθενά και επί ένα 24ωρο αγνοούσαν το που βρίσκονταν τα χρήματα.
Την επόμενη ημέρα ένας από τους υπαλλήλους θυμήθηκε πως είχαν τοποθετήσεί προσωρινά τα χρήματα σε ένα χαρτοκιβώτιο. Αμέσως πετάχτηκαν όλοι έξω και έτρεξαν στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται έξω από το υποκατάστημα.
Για καλή τους τύχη, δεν είχε περάσει ακόμη ούτε το απορριμματοφόρο, αλλά ούτε και κάποιος από τους αλλοδαπούς που αναζητούν μέταλλα ή κονσερβοκούτια στα σκουπίδια και το χαρτόκουτο με το πολύτιμο περιεχόμενο βρέθηκε στο ακέραιο.
 
ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου