Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των «πιστολέρο» του Φαλήρου -Ανοιξαν πυρ σε συμπλοκή με ομάδα ΔΙΑΣ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των «πιστολέρο» που άνοιξαν πυρ σε συμπλοκή με ομάδα ΔΙΑΣ στο Φάληρο έχουν εξαπολύσει οι αρχές. Ηδη βρέθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, με ίχνη αίματος, που επιβεβαιώνουν αρχικές εκτιμήσεις ενός εκ των δραστών.
Ολα ξεκίνησαν όταν στις 10.30 π.μ. άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να σταματήσουν διερχόμενο αυτοκίνητο για έλεγχο, έπειτα από τηλεφώνημα για διαρρήξεις σε τουλάχιστον δύο διαμερίσματα στον Πειραιά.

Το αυτοκίνητο αρχικά σταμάτησε και οι αστυνομικοί κατέβηκαν για τον έλεγχο, αλλά ξαφνικά ο οδηγός έκανε όπισθεν και εμβόλισε τη μηχανή των αστυνομικών, ενώ ο επιβάτης του πίσω καθίσματος άνοιξε πυρ κατά της ομάδας ΔΙΑΣ. Το αυτοκίνητο έφυγε, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.
Σύμφωνα με το Βήμα, οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για δύο επιβάτες που ήταν άτομα μεγάλης ηλικίας. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στις 3.30 μ.μ., κοντά στην κλινική Metropolitan, ενώ τα ίχνη αίματος επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση των αστυνομικών πως ένας από τους επιβαίνοντες τραυματίστηκε.
Το αυτοκίνητο δεν έχει απασχολήσει τις αρχές και ανήκει σε ιδιώτη από την Θεσσαλονίκη, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε κλαπεί και να μην είχε καταχωρηθεί σχετική δήλωση.
Φωτογραφία: Eurokinissi

ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου