Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013: ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΣΤΟ ROCKEFELLER ICE RINK!!!

Από τις πιο διάσημες τοποθεσίες για κάποιον επισκέπτη είναι ο περιβόητος Rockefeller Tower που δεσπόζει ακριβώς μπροστά από την παγωμένη πίστα πατιναζ. Ειδικά τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει τουρίστας που να μην έχει επισκεφτεί την συγκεκριμένη τοποθεσία και να βγάλει τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. Κάπως έτσι λοιπόν ανακάλυψα και την συγκεκριμένη φωτογραφία...

Αναπολώντας τα παλιά Χριστούγεννα ανέτρεξα στο Google Maps/Views προκειμένου να δω την τοποθεσία στην σημερινή της κατάσταση. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην κοιτάξω προς όλες τις κατευθύνσεις και έτσι ανακάλυψα το παράδοξο της φωτογραφίας... Δεξιά του Rockefeller Tower και πάνω απ'την πίστα πατιναζ είδα κάτι ασυνήθιστο. Κάτι που ταιριάζει με το περιβάλλον και δεν γράφω για το κλίμα των Χριστουγέννων, αλλά για το ανθρώπινο περιβάλλον.

Στην φωτογραφία του Shekar V αποτυπώθηκε ένα άγνωστο αντικείμενο...Το αντικείμενο αυτό φαίνεται να είναι σχήματος πούρου με πολλά φώτα... ίσως είναι και δισκοειδές μια και η γωνία θέασης δεν μπορεί να δείξει περισσότερα. Κατα το παρελθόν έχουμε συναντήσει παρόμοια αντικείμενα σε άλλες τοποθεσίες.




Φυσικά το αντικείμενο αυτό υπάρχει μόνο στην δική του φωτογραφία αφού σε άλλες φωτογραφίες από διαφορετικούς χρήστες στο συγκεκριμένο σημείο δεν εμφανίζεται ΤΙΠΟΤΑ... Αυτό το γράφω για πάσα αμφιβολία. Μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας την έρευνα για να καταλήξετε στο συμπέρασμα που γράφω.

Για να δείτε το αντικείμενο με τα μάτια σας στον αρχικό σύνδεσμο ακολουθείστε παρακάτω: https://www.google.com/maps/views/view/104523622071269495709/photo/4XpKuRUFbs4AAAAGOr0sDA?gl=us&heading=206&pitch=129&fovy=75

ΠΗΓΗ worldjudge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου