Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η συγκλονιστική ιστορία Η επτάχρονη που σώθηκε από αεροπορικό προσπαθούσε να ξυπνήσει τους γονείς της

Τραυματισμένη και κρατώντας ένα ξύλινο κομμάτι από τα συντρίμμια που σιγόκαιγε,περπάτησε χιλιόμετρα για να βρει βοήθεια, ήταν όμως αργά για όλη της την οικογένεια...
Το επτάχρονο κοριτσάκι, η μοναδική επιζήσασα από αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη στο Κεντάκι των ΗΠΑ, προσπαθούσε να ξυπνήσει τους γονείς του, πριν φύγει από το σημείο του δυστυχήματος για να καλέσει σε βοήθεια.




Οι τραγικές λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως για το μικρό κορίτσι είναι συγκλονιστικές:  Μεταξύ των επιβαινόντων στο μικρό αεροσκάφος, τύπου Piper PA-34 ήταν η μητέρα της, ο πατέρας της, η εννιάχρονη αδερφή της και η 14χρονη ξαδέρφη της.

Η μικρή αφού δεν μπόρεσε να «ξυπνήσει» τους γονείς της, κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια και να περπατήσει χιλιόμετρα μέσα στο σκοτεινό δάσος, ώσπου εντόπισε μία κατοικία στην περιοχή Εντιβιλ, ειδοποιώντας τον ιδιοκτήτη για το περιστατικό.

Όπως αποδείχθηκε η τραυματισμένη μικρούλα, μέσα στα αίματα και με σπασμένα κόκαλα, πήρε ένα αναμμένο ξύλινο κομμάτι από τα συντρίμμια του αεροπλάνου για να βλέπει και έφυγε να βρει βοήθεια για τους δικούς της. «Υποψιαζόταν πως είναι νεκροί, όμως ήλπιζε απλώς να κοιμόντουσαν» είπε ένας αστυνομικός.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου