Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζητά τώρα από τις ΗΠΑ τα… «λεφτά» του πίσω: «Να μας επιστρέψετε τα χρήματα που επενδύσαμε για το F-35»

Γνώστης του περιεχομένου των αμερικανικών κυρώσεων  ο Τούρκος πρόεδρος ζητά τώρα τα…  λεφτά του πίσω - "Μπλόφα" της ΕΕ οι απειλές κατά της Τουρκίας
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε πριν από λίγη ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν τόσο για τα S-400 όσο και για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.
Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος αντιλαμβανόμενος ή έχοντας πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ θα τερματίσουν για τη χώρα του το πρόγραμμα του F-35, κάλεσε την Ουάσιγκτον να επιστρέψει πίσω τα χρήματα που έχει επενδύσει στο πρόγραμμα του stealth μαχητικού.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στις επιχειρήσεις του τουρκικού Στρατού στο βόρειο Ιράκ δήλωσε πως αυτές θα συνεχιστούν μέχρι να εξαλειφθεί ο κίνδυνος της απειλής του ΡΚΚ, ενώ συνεχίζοντας μίλησε για την ανατολική Μεσόγειο, λέγοντας πως η χώρα του θα συνεχίσει τις προσπάθειές της κατά "της περικύκλωσης της περιοχής από τους Ε/Κ" αποκαλώντας ταυτόχρονα τις κυρώσεις της ΕΕ ως «μπλόφα».
Σε σχέση με τα F-35 ο Ερντογάν είπε πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω στην Τουρκία τα χρήματα που επένδυσε στο πρόγραμμα των αεροσκαφών αποκαλώντας ταυτόχρονα τη συμφωνία για τα S-400 την καλύτερη που υπέγραψε ποτέ η Τουρκία αναφορικά με εξοπλισμούς.
Είναι πολύ πιθανό τώρα βέβαια οι ΗΠΑ να του απαντήσουν ότι... "μαζί τα φάγαμε".
ΠΗΓΗ pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου