Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Καλαρρύτης Λ.: Η Ελλάδα πρώτος στόχος της Τουρκίας για ... / Ενημέρωση & Σκέψη

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης μίλησε για τις ΜΚΟ στην Ελλάδα, τις μεταναστευτικές ροές και για την πιθανότητα πρόκλησεις θερμού επεισοδίου από την Τουρκία (23-12-2022).

Όπως είπε ο κ. Καλαρρύτης, υπάρχει ένα κύκλωμα το οποίο έχει διάφορα επίπεδα και διάφορες απολήξεις στην Ελλάδα. Μία από τις απολήξεις είναι οι ΜΚΟ βιτρίνα και οι οποίες στην ουσία είναι δουλεμπορικά κυκλώματα, τα οποία και χρήματα βγάζουν και εξυπηρετούν και την πολιτική ατζέντα της Τουρκίας.

Ο κ. Καλαρρύτης πρόσθεσε ότι η Τουρκία προσπαθεί να ρευστοποιήσει τον ελληνικό πληθυσμό, δημιουργεί προγεφυρώματα πληθυσμιακά στα νησιά προκειμένου να αποσταθεροποιήσει τη χώρα και κατ' επέκταση την Ευρώπη.

Ο κ. Καλαρρύτης συμπλήρωσε ότι η Τουρκία προσπαθεί να προκαλέσει επεισόδιο το οποίο θα χρεώσει στην Ελλάδα. Ο λόγος που ο Ερντογάν δεν έχει κάνει μέχρι τώρα θερμό επεισόδιο είναι επειδή δεν τον ευνοεί το διεθνές περιβάλλον και οι συσχετισμοί και επίσης τα μηνύματα που έχει στείλει η Ελλάδα. Ο Ερντογάν θα κάνει θερμό επεισόδιο εάν εκτιμήσει ότι την επομένη θα πάμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Εάν εκτιμήσει ότι θα πάμε σε πόλεμο, όπως έχει διαμηνύσει, δεν θα κάνει.


ΠΗΓΗ Ενημέρωση και Σκέψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου