Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση Πάγκαλου στην Αριστερά... στα κινέζικα


Σε συνέντευξη του σε κινέζικη εφημερίδα κάνει λόγο για επονομαζόμενους διαδηλωτές κατά της λιτότητας οι οποίοι συνεχώς λιγοστεύουν.

«Οι επονομαζόμενοι διαδηλωτές κατά της λιτότητας, λιγότεροι αριθμητικά σήμερα, συνεχίζουν τις διαδηλώσεις τους κατά του προγράμματος εξυγίανσης της οικονομίας. Επιπλέον, ακραία στοιχεία που παρεισφρέουν στις διαδηλώσεις καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας και προκαλούν σημαντική ζημιά στην ελληνική οικονομία και ιδίως στον τομέα του τουρισμού».

Κατά τον Θεόδωρο Πάγκαλο τα κόμματα της Αριστεράς θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα στο παλιό σοβιετικό καθεστώς και χαρακτήρισε την συγκεκριμένη πολιτική ξεπερασμένη. «Οι μικρές σε αριθμό, ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες που έχουν υποβάλει οι κομμουνιστές και άλλα μικρά κόμματα της Αριστεράς έχουν απορριφθεί από την πλειοψηφία των πολιτών. Το ελληνικό εκλογικό σώμα θεωρεί τους ριζοσπαστικούς αριστερούς σχεδιασμούς για πλήρη αλλαγή της κοινωνίας προς την κατεύθυνση του παλαιού σοβιετικού μοντέλου ως μη ρεαλιστικούς και ξεπερασμένους».

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες αναφορές του αντιπροέδρου για την Αριστερά δεν περιλαμβάνονται στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεόδωρου Πάγκαλου αν και έχει αποσταλεί με emai στους διαπιστευμένους συντάκτες.

Όσον αφορά στο θέμα των εκλογών υποστήριξε ότι αυτές δεν μπορούν να γίνουν αν δεν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου. «Η ελληνική Κυβέρνηση σχηματίστηκε με συναίνεση και αποστολή της είναι να ικανοποιήσει συγκεκριμένες υποχρεώσεις πριν την προκήρυξη εκλογών. Δεν βλέπω λόγo να προκηρυχθούν εκλογές πριν την επίτευξη αυτών των στόχων».


ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου