Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μέσα στην Πόλη πήρε το χρυσό μετάλλιο

Μια τεράστια επιτυχία πέτυχε ο Δημήτρης Χονδροκούκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος, έχοντας κάνει δυο φορές ατομικό ρεκόρ με 2 μέτρα και 33 εκατοστά.



Δείτε την προσπάθεια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή


Αντίπαλός του για το χρυσό ο Σίλνοφ απέτυχε στα 2 μέτρα και 35 εκατοστά και έχοντας την ίδια επίδοση (2,33) κατετάγη δεύτερος καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής είχε καλύτερα άλματα.

Η ελληνορωσική μονομαχία συγκλόνισε τους 10.000 θεατές στην Ακιρόι Αρένα της Πόλης. O Χονδροκούκης πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 2.20 και το 2.24 και με τη δεύτερη το 2.28. Στο 2.31 έκανε ένα πολύ καλό άλμα αλλά τελευταία στιγμή έριξε με το πόδι τον πήχυ αλλά πέρασε με τη δεύτερη το 2.31 και με την πρώτη το 2.33!



Ο Μπανιώτης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 2,31 επίδοση που τον κατατάσσει στην τέταρτη θέση. Ο Έλληνας αθλητής πέρασε με την πρώτη το 2.20, το 2.24 και το 2.28 και τη δεύτερη το 2.31.

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Δημήτρη Χονδροκούκη


«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες»

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του, ο Δημήτρης Χονδροκούκης μίλησε στο pamesports.gr για την τεράστια επιτυχία του με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήρθαν στην Κωνσταντινούπολη και παρακολούθησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Μου ανέβασαν πάρα πολύ την ψυχολογία. Είναι απίστευτο. Είναι μεγάλη η χαρά, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση και κέρδισα αυτόν τον αγώνα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες. Να παρακολουθούν στίβο».

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου