Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δυο «γάμοι» σε μια ημέρα!!!

Δυο «γάμοι» σε μια ημέρα
Σαμαράς-Μπακογιάννη αλλά και Μάνος-Τζήμερος, προχωρούν σε ανακοινώσεις.
Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό στην κεντροδεξιά, αφού αναμένονται όχι ένας αλλά δύο «πολιτικοί γάμοι».
Η συμφωνία του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, ανήμερα της γιορτής του επιτίμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Η κυρία Μπακογιάννη, θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ σε εκλόγιμες θέσεις, στις λίστες του κόμματος θα βρεθούν και τρεις στενοί της συνεργάτες (οι κύριοι Μαρκογιαννάκης, Αυγενάκης, Κοντογιάννης), γεγονός που σημαίνει πως τουλάχιστον τρεις «γαλάζιοι» αιρετοί της Συγγρού, εάν το κόμμα δεν καταφέρει να αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά του στις επερχόμενες κάλπες, θα μείνουν εκτός της νέας Βουλής.
Ο αριθμός αυτών μάλιστα, ενδέχεται να αυξηθούν, εάν «κλειδώσουν», με αντίστοιχους όρους και άλλες μετεγγραφές, όπως αυτή του Θάνου Πλεύρη, πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρεθεί στις λίστες της ΝΔ, στηρίζοντας το φιλοευρωπαϊκό μέτωπο, που δημιουργείται.

Κοινή κάθοδος Μάνου-Τζήμερου
Ακόμη μια «ένωση» αναμένεται τις επόμενες ώρες. Ο Στέφανος Μάνος, που δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, βλέποντας τις συνομιλίες του με την Ντόρα Μπακογιάννη να ναυαγούν, προχώρησε σε μια κίνηση προσέγγισης του κόμματος του Θάνου Τζήμερου, το οποίο δείχνει στις δημοσκοπήσεις να διατηρεί τα ποσοστά του.
Μάλιστα αύριο, στις 13:00, η Δημιουργία Ξανά και η Δράση-ΦΣ, παραχωρούν κοινή συνέντευξη τύπου, στο ξενοδοχείο Intercontinental, προκειμένου να ανακοινώσουν την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου