Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Δεύτερη τραγωδία στην Πάρο μετά την υπόθεση της 15χρονης Με ελικόπτερα αναζητούν τους δολοφόνους!



Αυτόπτης μάρτυρας της αιματηρής ληστείας στην Πάρο, είπε πριν λίγο στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Ελλεάνας Τρυφίδου στον Real FM ότι δεν ήταν μόνον δύο οι πυροβολισμοί. Τόνισε ότι είναι θαύμα το ότι δεν υπήρξαν άλλα θύματα, δεδομένου ότι υπήρξε καταιγισμός πυρών.


Τον εκτέλεσαν με 2 σφαίρες στο κεφάλι οι ληστές

Τραγωδία στην Πάρο. Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Νάουσας, είχε τραγική κατάληξη με έναν νεκρό.

Πρόκειται για άνδρα, οδηγό ταξί, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τους αδίστακτους ληστές, που χωρίς δεύτερη σκέψη τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι.
Ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ακαριαίος.
Σύμφωνα με την τελευταία πληροφορία, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον Αμπελά Πάρου, κατεστραμμένο από φωτιά που έβαλαν προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Κατά πάσα πιθανότητα, οι δράστες διέφυγαν με ταχύπλοο.
Οι κακοποιοί εικάζεται ότι είναι τέσσερις ή πέντε και η λεία που αφαίρεσαν εκτιμαται στα 45.000 ευρώ.
Στις έρευνες συμμετέχουν και τρια πλωτά περιπολικά του λιμενικού.
Η αιματηρή ληστεία είναι παρόμοια με αυτή σε τράπεζα των Σπετσών, πριν λίγες εβδομάδες, όπου οι δράστες είχαν διαφύγει με ταχύπλοο και εξακολουθούν να αναζητούνται.
Οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν παντρεμένο με μια από τις κόρες της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού.
Ενοικιαζόμενο ΙΧ από την Αθήνα
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και στη συνέχεια έκαψαν οι ληστές της Πάρου, νοικιάστηκε στην Αθήνα. Οχι τηλεφωνικά. Τουτέστιν, το νοίκιασαν στην Αθήνα και μετά ταξίδεψαν για Πάρο.
Επίσης εξετάζονται οι κάμερες για να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη γυναίκας στην ομάδα των ληστών. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, οι αρχές θα μπορούν να μιλούν για κάτι περισσότερο από ομοιότητα με την πρόσφατη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στις Σπέτσες.
Στο μεταξύ, πληροφορίες του enikos.gr κάνουν λόγο για πυροβολισμό εναντίον φούρναρη, το μαγαζί του οποίου γειτνιάζει με το υποκατάστημα της τράπεζας που έγινε η αιματηρή ληστεία. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του φούρνου δεν τραυματίστηκε. Κάτι που σημαίνει ότι ίσως τα πυρά κάποιου εκ των ληστών ήταν άσφαιρα...
Ποιο ήταν το θύμα
Δημήτρης Μίχας, 53 ετών, παντρεμένος. Ο άτυχος οδηγός ταξί που άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί στη Νάουσα της Πάρου...
Πολλές ομοιότητες παρουσιάζει η ληστεία στην Πάρο με αυτή στις Σπέτσες στις 16 Ιουλίου. Εκεί οι ληστές ήταν τρεις άνδρες και μια γυναίκα. Για να διαφύγουν κράτησαν δύο εργαζόμενες της τράπεζας, τις άφησαν λίγο πιο πέρα και εν συνεχεία έκαψαν το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν, σε κόλπο έξω από τις Σπέτσες.
Δήμαρχος Πάρου: Δεν έχει αστυνομική δύναμη το νησί
Παντρεμένος ήταν ο οδηγός ταξί (Δημήτρης Μίχας, 53 ετών) που εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι δράστες της ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάρο.
Μιλώντας στον Μάνο Νιφλή και την Ελλεάνα Τρυφίδου στην εκπομπή τους στον Real FM πριν λίγο, ο δήμαρχος Πάρου Χρίστος Βλαχογιάννης είπε ότι η αστυνομική δύναμη δεν επαρκεί αυτή την εποχή στο νησί, ο πληθυσμός του οποίου πενταπλασιάζεται την τουριστική περίοδο.

Χρυσή Αυγή: Ξυπνήστε...
Αμέσα εξέδωσε ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή για την αιματηρή ληστεία στην Πάρο. Ιδού η ανακοίνωση:
"Οι εν ψυχρώ εκτελέσεις Ελλήνων αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Πόσο αίμα αθώων πρέπει να χυθεί για να ξυπνήσουν οι κυβερνώντες; Άμεση λήψη σκληρών κατασταλτικών μέτρων για την πάταξη της βαριάς εγκληματικότητας, που σε κάθε περίπτωση πηγάζει από τη λαθρομετανάστευση".

ΠΗΓΗ enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου