Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Κεφαλογιάννη - Μητσοτάκη

Την πίστη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι η παρούσα κυβέρνηση μπορεί να ξεπεράσει τη σημερινή κρίση μετέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο νέος γραμματέας της Ν.Δ. συναντήθηκε σήμερα (11/09) με τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος για περίπου μία ώρα.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε: «Συναντήθηκα, σήμερα, με τον επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Έναν πολιτικό που έχει ξεπεράσει τα στενά παραδοσιακά όρια, έναν πολιτικό με μεγάλη πείρα, έναν άνθρωπο αισιόδοξο. Πιστεύει ότι η Ελλάδα, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνά, έχει όλες τις ποιότητες και όλες τις δυνατότητες και το πολιτικό προσωπικό να ξεπεράσει τη σημερινή κρίση.


Προσωπικά πιστεύω ότι η συμβολή του είναι συμβολή ενότητας για την ευρύτερη Κεντροδεξιά Παράταξη. Ένας άνθρωπος, που με τη σοφία του, με τη γνώση του και την εμπειρία του θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια, ώστε η χώρα μας να είναι μια χώρα αντάξια της Ιστορίας της, της νέας γενιάς και του Ελληνικού λαού. Μια χώρα η οποία θα μπορεί και στο μέλλον να ατενίζει με αισιοδοξία τις προκλήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και την ευημερία του Ελληνικού λαού».

ΠΗΓΗ  real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου