Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα σκοτώσουμε τον Harry»

Αν και φημολογείτο ότι θα φύγει τον Ιανουάριο για το Αφγανιστάν για να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του ως πιλότος πολεμικών ελικοπτέρων Απάτσι, ο νεαρός πρίγκιπας Harry ήδη βρίσκεται στην εχθρική χώρα, όπου οι Ταλιμπάν ορκίστηκαν να τον σκοτώσουν. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να προσπαθήσουν να απαγάγουν ή να δολοφονήσουν τον Harry που έφθασε στη χώρα την προηγούμενη εβδομάδα.Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ θα θητεύσει επί τέσσερις μήνες στο Αφγανιστάν και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά των Ταλιμπάν:


«Χρησιμοποιούμε κάθε δυνατό μέσο για να τον ξεφορτωθούμε, είτε σκοτώνοντάς τον είτε απαγάγοντάς τον» επισήμανε ο εκπρόσωπός τους τηλεφωνικά στο Reuters από τοποθεσία που δεν κατάφεραν να εντοπίσουν. «Ενημερώσαμε τις δυνάμεις μας στο Χέλμαντ να κάνουν οτιδήποτε για να τον εξολοθρεύσουν» πρόσθεσε χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Mujahid και οι βρετανικές Αρχές έδωσαν ελάχιστες πληροφορίες για το στίγμα του Harry στο Αφγανιστάν για λόγους ασφαλείας.

Το 2008 ήταν η πρώτη αποστολή του πρίγκιπα στο Αφγανιστάν, αλλά οι αξιωματικοί του έδωσαν εντολή να επιστρέψει όταν απέτυχαν να κρατήσουν μακριά τα μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να πλήττεται η ασφάλειά του.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου