Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Γεωργιανός μαχαίρωσε τον Τάσο Μητρόπουλο

Σκηνές τρόμου έζησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος. Δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του με μαχαίρι από Γεωργιανό. Κατόρθωσε να τον ακινητοποιήσει.
Ο Τάσος Μητρόπουλος ήρθε τετ α τετ με τον άνδρα από τη Γεωργία στο λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας που διαμένει στον Πειραιά.
Όλα άρχισαν στις δύο το μεσημέρι. Κάποιος χτύπησε τα κουδούνια της πολυκατοικίας και όταν η σύζυγός του Νένα Χρονοπούλου ρώτησε "ποιος είναι;" δεν πήρε καμία απάντηση.
Ανήσυχος εκείνος, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιοι να χτυπούν τα κουδούνια και στη συνέχεια να εξαφανίζονται, κατέβηκε στο ισόγειο για να ελέγξει.
Ο Τάσος Μητρόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, δεν εντόπισε κάποια ύποπτη κίνηση, ωστόσο αποφάσισε να ελέγξει και στο υπόγειο.
Όταν έφτασε στο λεβητοστάσιο και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και κατάφερε να τον χτυπήσει ευτυχώς ελαφρά στο πρόσωπο.
Ο παλιός άσσος των γηπέδων, όμως, δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Ανταπέδωσε την επίθεση και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Αμέσως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον Γεωργιανό.
Στην ασφάλεια του Πειραιά ο άνδρας από τη Γεωργία δήλωσε αθώος. Είπε μάλιστα ότι απλά έψαχνε τη γυναίκα του που θεωρούσε πως δουλεύει κάπου στην πολυκατοικία.
Έκανε ως και μήνυση κατά του Τάσου Μητρόπουλου για επίθεση, όμως δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί έψαχνε τη σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και μάλιστα κρατώντας μαχαίρι.
O Τάσος Μητρόπουλος ήδη έχει κινηθεί νομικά κατά του Γεωργιανού κατηγορώντας τον για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το ευτύχημα είναι ότι ο τραυματισμός του στο πρόσωπο δεν είναι σοβαρός.

ΠΗΓΗ redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου