Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αυτός είναι ο Ολλανδός που μαχαίρωσε τον 11χρονο

Αυτός είναι ο Ολλανδός που μαχαίρωσε τον 11χρονο
Τριγυρνά αμέριμνος στις παραλίες και στις πισίνες, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, παίζει μουσική και διασκεδάζει...
Ένας -φαινομενικά-ευχάριστος και άνετος τύπος, που στην πραγματικότητα είναι ένας μανιακός 20χρονος που δεν δίστασε να μαχαιρώσει 20 φορές ένα 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία, το οποίο παραθέριζε μαζί με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου στο Ηράκλειο της Κρήτης. 
Ο λόγος για τον 20χρονο δράστη της υπόθεσης που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο. Πρόκειται για τον Cirino Fernando Benjamin Schrijver, ο οποίος όπως αναφέρει το prismanews είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι ήταν ευχαριστημένος με τη νέα του δουλειά, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο...

Αερογέφυρα σωτηρίας
Εκτός κινδύνου, αλλά διασωληνωμένος και σε ελεγχόμενα σοβαρή κατάσταση παραμένει νοσηλευμένος στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας, ο 11χρονος.
Για τη μεταφορά του στην πρωτεύουσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με C 130. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρα του που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.
Το αγόρι επισκέφθηκαν το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος και διπλωμάτης της ρωσικής πρεσβείας, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.
Ο εφιάλτης…
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι διακοπές για το 11χρονο παιδί και την οικογένειά του, από τη Ρωσία, που έμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης θα εξελίσσονταν σε έναν αληθινό εφιάλτη.
Όλα συνέβησαν στις 21:00 το βράδυ οι γονείς του διαπίστωσαν την απουσία του κι άρχισαν να τον ψάχνουν.
Επί τρεις ώρες δεν κατάφεραν να βρουν σημάδι του κι έτσι, στις 12.00 κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνιση του παιδιού.
Αμέσως υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση και τελικά το παιδί, βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.
Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι
Στις 01:30 τα ξημερώματα οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τον 20χρονο υπάλληλο του ξενοδοχείου την ώρα που προσπαθούσε να πηδήξει έναν φράχτη, προκειμένου να τραπεί σε φυγή. Οι κινήσεις του θεωρήθηκαν ύποπτες από την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας προσήγαγαν τον αλλοδαπό άνδρα. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα laptop και ένα κινητό τηλέφωνο. Πρόκειται για αντικείμενα που είχαν κλαπεί από το μικρό αγόρι. Ωστόσο, οι Αστυνομικοί δεν γνώριζαν ακόμη από που προήλθαν τα συγκεκριμένα αντικείμενα. Ωστόσο, το κουβάρι ξετυλίχθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν βρήκαν αιμόφυρτο τον 11χρονο. Το αγόρι υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα του 20χρονου άνδρα, ο οποίος αφού του έκλεψε το laptop και το κινητό του το μετέφερε στο πάρκινγκ, όπου και τον μαχαίρωσε 20 φορές.
20 μαχαιριές στο σώμα του 11χρονου
Είκοσι μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και χέρι εντόπισε στο σώμα του αγοριού από τη Ρωσία ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, απαραίτητης για την προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης από την Αστυνομία. Μακροσκοπικά δε φαίνεται, το αγόρι να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενδεχόμενο που ερευνάται και από τις Αρχές, ενώ από τον ιατροδικαστή ελήφθησαν δείγματα τα οποία θα εξεταστούν για ανίχνευση γενετικού υλικού.
Η ομολογία…
Ο 20χρονος ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα, ανέφερε στους αξιωματικούς ότι είχε μετά την πράξη του έπλυνε το μαχαίρι και το έκρυβε σε πυροσβεστική φωλιά του ξενοδοχείου. Παράλληλα, με ψυχραιμία υποστήριξε πως μετά επέστρεψε στη δουλειά του.
Ο Ολλανδός θα οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη στον Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου