Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΑ-ΣΟΚ: Την έσφαξε και παραδόθηκε στην αστυνομία με τα χέρια αιματοβαμμένα - Θύμα η γνωστή έμπορος Ναταλία Βουτσινά σύντροφος του Ανδρέα Βρη-ΦΩΤΟ


Από το dete.gr

Με βαμμένα τα χέρια από το αίμα μιας γυναίκας παραδόθηκε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ένας άντρας Αλβανικής καταγωγής. Ο 33χρονος δήλωσε πως πήγε να παραδοθεί γιατί λίγο πριν είχε σφάξει μία γυναίκα. Το  τραγικό γεγονός έγινε στην περιοχή Μποζαϊτικων  τέρμα Ιλισσού.
Το θύμα είναι σύντροφος του Πατρινού  δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη. Πρόκειται για τη γνωστή έμπορο Ναταλία Βουτσινά. Ο άνδρας εργαζόταν επί χρόνια στην οικογένεια και έκανε εργασίες τόσο στο σπίτι όσο και στο καταστημα που διατηρούσαν.
Ο δράστης υποστήριξε πως τσακώθηκαν και την έσφαξε με ένα μαχαίρι. Από το πρωί η περιοχή γύρω από το σπίτι αποκλείστηκε από την αστυνομία προκειμένου να γίνουν έρευνες. Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Πάτρας αφού η Ναταλία Βουτσινά ήταν ένα κοινωνικό άτομο με πολλούς γνωστούς. Με τον Ανδρέα Βρη έχουν αποκτήσει μία κόρη, σήμερα 10 ετών. 
Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τρεις μαχαιριές . Μία έχει δεχθεί στην πλάτη, μία στο στέρνο ενώ ο δράστης με το τρίτο κτύπημα της έκοψε την καρωτίδα. 
Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Κώστας Κυριακόπουλος και ο Διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας του οποίου ο Ανδρέας Βρης είναι στενός συνεργάτης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ιχνη πάλης έχουν εντοπισθεί στο άψυχο σώμα της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι πριν ο δράστης της καταφέρει τα θανατηφόρα κτυπήματα με το μαχαίρι η γυναίκα είχε συγκρουστεί μαζί του, ενώ δύο είναι τελικά οι μαχαιριές στο λαιμό της. Ο 33χρονος δράστης στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι τσακώθηκαν και τη σκότωσε πάνω στον καυγά.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, όπως ενημερώνει η Αστυνομία. Ο δράστης παρέδωσε στις αρχές το μαχαίρι με το οποίο κατάφερε τα θανάσιμα πλήγματα στην άτυχη ΝαταλίαΤον γύρο της Ελλάδας έχει κάνει από το πρωί η είδηση της δολοφονίας της Ναταλίας Βουτσινά. Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ζητούν οι οικείοι της.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει ο δολοφόνος της 43χρονης Ναταλίας βουτσινά, ο οποίος σήμερα το πρωί τη μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.
Ο δράστης Αλβανικής υπηκοότητας πριν από λίγο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση.
Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί.








ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ





ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ





ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου