Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αγωνία για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ-Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ επιβεβαίωσε ότι η κάτασταση της υγείας του είναι κρίσιμη - Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία - Πλήθος κόσμου συρρέει έξω από το νοσοκομείο - Τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι.
Ώρες αγωνίας για τον Μάικλ Σουμάχερ αναμένεται να είναι οι επόμενες καθώς όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης η κατάσταση της υγείας του πολλάκις πρωταθλητή της Formula 1 έχει επιδεινωθεί και πλέον αντιμετωπίζει έως και κίνδυνο για τη ζωή του.


Άλλα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, μάλιστα, ότι ο Σουμάχερ έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά το χτύπημα στο κεφάλι του την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες η διοίκηση του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι ότι εκτός από τον γιατρό και φίλο του που τον υποδέχθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου και διακομίσθηκε με ελικόπτερο μετά τον τραυματισμό του, στο ίδιο νοσοκομείο έχει μεταβεί και δεύτερος ειδικευμένος σε τέτοια τραύματα γιατρός από το Παρίσι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο Σουμάχερ χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια κατάβασης και ενώ βρισκόταν εκτός πίστας.

Ο 44χρονος πρώην οδηγός της F1 και ιδιοκτήτης σαλέ στις γαλλικές Άλπεις διακομίστηκε αρχικά με ελικόπτερο στο Μουτιέ, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γκρενόμπλ σε νοσοκομείο που ειδικεύεται σε τραυματισμούς από σκι.

Οι αρχικές εκτιμήσεις μιλούσαν για σοβαρά τραύματα στο κεφάλι αλλά τραύματά του δεν απειλούσαν τη ζωή του.

Ο ιδιοκτήτης του χιονοδρομικού κέντρου στην περιοχή Μάριμπελ όπου έγινε το ατύχημα, δήλωσε ότι χτύπησε σε βράχο ενώ έκανε σκι, αλλά ευτυχώς φορούσε κράνος. «Είχε υποστεί σοκ, αλλά είχε τις αισθήσεις του» ανέφερε, ενώ δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει αν ήταν κάτι σοβαρό.

Την ώρα του ατυχήματος ο πολλάκις πρωταθλητής βρισκόταν μαζί με τον 14χρονο γιο του.

Συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση του Μ. Σουμάχερ ΕΔΩ







ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου