Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αμερικανοί έψαχναν για τεχνολογία "Vimana" στο Αφγανιστάν

Τι προκάλεσε τη ξαφνική βιασύνη των πιο ισχυρών ηγετών του δυτικού κόσμου να πάνε στο Αφγανιστάν,και η έκθεση συνεχίζει: ήταν για να δούνε άμεσα την ανακάλυψη που έγινε από Αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες που περιγράφεται ως " Vimana " και ότι έχει ήδη προκαλέσει την "εξαφάνιση" τουλάχιστον 8 Αμερικανών στρατιωτών που προσπάθησαν να το αφαιρέσουν από το σπήλαιο το οποίο βρίσκεται κρυμμένο, με εκτίμηση για τα τελευταία 5.000 χρόνια.

(Δημοσιεύθηκε: 12 Φεβρουαρίου του 2011)



Οι ηγέτες του κόσμου συρρέουν στο Αφγανιστάν Μετά την Mysterious «Ώρα Λοιπόν» Ανακαλύφθηκε ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Μιε μα περίεργη έκθεση που ετοίμασε για τον Πρωθυπουργό Πούτιν μια Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού της Ρωσίας (SVR) που ιδρεύει στο Κρεμλίνο αναφέρει σήμερα ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είχε μια ξαφνικη επίσκεψη στο Αφγανιστάν αυτόν τον μήνα και εξή επισκέψεις από Ηνωμένες Πολιτείες του Πρόεδρου Ομπάμα (3 Δεκεμβρίου), ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον (7 Δεκεμβρίου) και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί (8 Δεκεμβρίου). Μόνο που το ταξίδι του Σαρκοζί λέει στην έκθεση ήταν κρυμμένο καθώς ήταν ήδη στην Ινδία σε μια επίσκεψη, όταν ξαφνικά με στρατιωτικά αεροσκάφη των ΗΠΑ πήγε στο Αφγανιστάν στην εμπόλεμη ζώνη Μιλάμε για μια χώρα που δεν έχει τα τεράστια αποθέματα πετρελαίου του Ιράκ και την Υεμένη, και οικονομικά φτωχη και εχουμε συνεχεις επιδρομές των δύο κυρίαρχων δυνάμεων του περασμένου αιώνα: πρώτον Ρωσία και στη συνέχεια οι Ηνωμένες Πολιτείες. Και οι δύο το έχουν εν αλάξ για χρόνια στην κατοχή τους, αναφέροντας στρατηγικούς και ιδεολογικούς λόγους. Αλλά ... όλα αυτά είναι λόγοι ή απλά τκρύβονται άλλοι βαθύτεροι και αινιγματικοι λόγοι.

(ι.Είναι σημαντικό να σημειώσουμε για την τεχνολογία" Vimana " ότι είναι αυτό το μυστηριώδες αεροσκάφος το πολύ γνωστό ως μυθολογική ιπτάμενη μηχανή που περιγράφονται στα αρχαία σανσκριτικά έπη και υπήρχε πριν από την τελευταία ανατροπή της Γης μας, και λέγετε ακόμα ότι είχε παράξενα όπλα, παρόμοια με τις ατομικές βόμβες του σήμερα.)


Στης 21η Δεκεμβρίου 2010 επιστήμονες τωνΗΠΑ ανακάλυψαν "ένα vimana παγιδευμένο σε μια χρονοπύλη» (ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βαρύτητας, το οποίο μπορεί να συμβεί μόνο σε μια αόρατη διάσταση του χώρου) στην πόλη της Balkh, το Αφγανιστάν που ο Marco Polo αποκάλεσε «μία από τιη πιο ευγενής και μεγάλη πόλη» του κόσμου ».
Η ύπαρξη αυτού του φαινομένου δεν έχει αποδειχθεί από τους επιστήμονες (αλλιώς θα μιλούσαμε τους νόμους), αλλά οι θεωρητικοί φυσικοί γενικά συμφωνούν ότι μπορεί να είναι δυνατή αν δεχθεί κανείς τη θεωρία του πολυσύμπαντος (ένα σύμπαν από τουλάχιστον 11 χωροχρόνο διαστάσεις ) ως λογική και μαθηματική δομή.




Προβάλλεται επίσης ο ισχυρισμός ότι πριν από λίγα χρόνια, οι Κινέζοι ανακάλυψαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα στη Λάσα, στο Θιβέτ και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh για να μεταφραστούν.
Ο Δρ Ruth Reyna του πανεπιστημίου είπε πρόσφατα ότι τα έγγραφα περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστρικών διαστημόπλοιων!
Η μέθοδος της πρόωσης, και"αντι-βαρύτητας" βασίστηκε σε ένα σύστημα ανάλογο με εκείνο του "laghima," την άγνωστη δύναμη του ανθρώπου, μια φυγοκεντρική δύναμη αρκετά ισχυρή για την εξουδετέρωση όλων των βαρυτικών δυνάμεων. Σύμφωνα με την Ινδουιστική Γιόγκι, η "laghima" είναι η δύναμη η οποία επιτρέπει στα άτομα να αιωρούνται.
Ο Δρ Reyna είπε για τα μηχανήματα του σκάφους, τα οποία ονομάζονται "Αστράς" από το κείμενο,και ότι οι αρχαίοι Ινδοί με αυτά θα μπορούσαν να στείλουν ένα απόσπασμα από άνδρες σε κάθε πλανήτη, σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι χιλιάδων ετών.
Τα χειρόγραφα είπε επίσης να αποκαλύπτουν το μυστικό της "antima",(το καπάκι της αορατότητας) και "Garima", "πώς να γίνουν τόσο βαριά όσο ένα βουνό από μόλυβδο."






Στης 21η Δεκεμβρίου 2010 επιστήμονες τωνΗΠΑ ανακάλυψαν "ένα vimana παγιδευμένο σε μια χρονοπύλη» (ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βαρύτητας, το οποίο μπορεί να συμβεί μόνο σε μια αόρατη διάσταση του χώρου) στην πόλη της Balkh, το Αφγανιστάν που ο Marco Polo αποκάλεσε «μία από τιη πιο ευγενής και μεγάλη πόλη» του κόσμου ».
Η ύπαρξη αυτού του φαινομένου δεν έχει αποδειχθεί από τους επιστήμονες (αλλιώς θα μιλούσαμε τους νόμους), αλλά οι θεωρητικοί φυσικοί γενικά συμφωνούν ότι μπορεί να είναι δυνατή αν δεχθεί κανείς τη θεωρία του πολυσύμπαντος (ένα σύμπαν από τουλάχιστον 11 χωροχρόνο διαστάσεις ) ως λογική και μαθηματική δομή.



.


To εκπληκτικό είναι ότι οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι τα γραπτά που βρέθηκαν στο σπήλαιο γύρω από το Vima, υποστηρίζουν ότι ο «νόμιμος ιδιοκτήτης" της συσκευής είναι αρχαίος Ζωροάστρη προφήτη, ιδρυτής μιας από τις σημαντικότερες θρησκείες όλων των εποχών και ότι σύμφωνα με τις αρχαίες γραφέςθα είχε ζήσει ακριβώς στο Μπαλκ.




Ονομαζόταν ο <<εφευρέτης της μαγείας" και υπήρχαν εκατοντάδες χιλιάδες συγγράμματα για την επιστήμη και τη θρησκεία του στην πρώην Βασιλική Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.Η ανακάλυψη προκάλεσε μια άμεση και επείγουσα επίσκεψη από τους σημαντικούς ηγέτες του κόσμου να ελέγξειουν προσωπικά την ανακάλυψη




Η ουσία της κάθε δυαδικότητα ς υπάρχει είναι αναγκασμένη να είναι μια μοναδικότητα




Η έκθεση της ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών συνεχίζει να αναφέρει ότι η «αέναη» πηγή ενέργειας σε αυτό το μυστηριώδες "Time Well" φαίνεται να βασίζεται στην τεχνολογία που διακήρυξε ο Edward Leedskalnin , ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε το "μυστικό γνώση των αρχαίων" και από το 1923 -1951 με το να φτι'αξει τεράστιο γλυπτό "με το ένα χέρι και κρυφά" πάνω από 1.100 τόνους των κοραλλιών βράχο με μια άγνωστη διαδικασία που δημιούργησε ένα από τα πιο μυστηριώδη επιτεύγματα στον κόσμο και είναι γνωστή ως η Coral Castle. " Η ρωσική SVR ισχυριζετε ότι το ίδιο έκανε και ο Nikola Tesla και μερικές ιδιοφυΐες τους οποίους αγνόησαν περιφρονωντας από "απατηλή" ή αλαζονια για περισσότερο από έναν αιώνα, επιλέγοντας αντ 'αυτού να πέσει από την αρμονία naturaleza.

Πραγματικοί επιστήμονες εξήγησαν (ενώ κανείς δεν άκουγε) ότι το μαγνητικό ρεύμα δεν είναι ένα, αλλά δύο, διαφορετικές, αλλά ίσα, τρέχει ένα πόλο εναντίον του άλλου, σε ένα είδος διπλής έλικας που συνθέτουν τη δομή του DNA, και για να επιτευχθεί η ισορροπία μεταξύ των δύο πόλων ως στόχο να δημιουργήσει μια αέναη σχέδιο περίθλασης, δεδομένου ότι η ουσία του κάθε δυαδικότητα δεν έχει άλλη επιλογή από το να είναι μια ιδιομορφία, καθώς και οι πόλοι αυτοί είναι οι πυλώνες της κοσμικής δύναμης.




Το αεροσκάφος ήταν Vimanas γνωστή ως "Chariots of the Gods" που περιγράφεται στην πιο αρχαία κινεζικα και ινδουιστα ιερά βιβλία όπως Ραμαγιάνα, Samarangana, το Drona Parva, το Yajurveda, το Bhagavata Purana, Srimad-Μπάγκαβαταμ, Sutradhara, το Το έπος Mahabharata και εκατοντάδες άλλα, απολύτως επιστημονικά κείμενα που απεικονίζουν μια τέλεια, αντικειμενικήκαι μ'ια διπλη ερμηνεία για μια εποχή που ιπτάμενες μηχανές έπλευσαν στον ουρανό της Γης παγκοσμια μεταφέροντας βιολογικά όντα και μέσω απίστευτων αποστάσεων.





Εκατοντάδες σελίδες που εξηγούν το πώς τα τεχνικά μυστηριώδη πλοία φτιάχτηκαν πώς θα λειτουργήσουνμε την ενοποιητική δύναμη του σύμπαντος, το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστούν (ολόκληρο εγχειρίδια πτήσης) ποια ήταν η απόδοση του ίδιου, όπως και οι εν καιρώ ειρήνης ή πολέμου, και ακόμη και μια λεπτομερής περιγραφή των θανατηφόρων όπλων τους.
Διαβάστε αυτά τα παλιά κείμενα είναι πραγματικά εντυπωσιακα και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για την παραμικρή αμφιβολία περιγράφει μια εμπειρική πραγματικότητα, καθορίζοντας την ταχύτητα, τις προδιαγραφές, τα σχέδια και ακόμη και η κατανάλωση καυσίμου describendo εσωτερικά συστήματα για να συλλάβει εχθρικά αεροσκάφη.














Και τακτικές στους πιλότους εαν χάσουν τη συνείδηση, ακόμη και ανταγωνιστικά πλοία καταλογογράφηση μέσα σε τέσσερις κύριες ομάδες (sundara, rukma, Sakuna και Tripura) και 113 υποκατηγορίες, εξηγώντας ότι ορισμένα πλοία ήταν τα αυτοκίνητα και άλλα τόσο τεράστια ώστε να έχει επτά επίπεδα υψηλή ("Vimanas μεγαλύτερο από ένα ναό»).






Πηγαμε και μεταφράσαμε δείγμα από δύο τμήματα από αυτά τα καταπληκτικά κείμενα:Κείμενο Bharadvaya Maharshi σανσκριτικά ποιητής της αρχαιότητας:

"6 .... Μια συσκευή που κινείται μέσα εσωτερική δύναμη, όπως ένα πουλί, είτε στη γη, σε νερό ή αέρα, καλείται Vimana ...

8 .... που μπορεί να μετακινηθεί στον ουρανό, από τόπο σε τόπο

9 .... από χώρα σε χώρα, από κόσμο σε κόσμο ..

10 .... είναι ένας καλείται Vimana από τους ιερείς της επιστήμης

11 .... το μυστήριο της δημιουργίας ιπτάμενες μηχανές

12 .... να μην σπάσει, δεν μπορεί να διαιρεθεί και να παγιδευτεί από κάθε πυρκαγιά ...



13. Και ... δεν πρέπει να καταστραφεί ...

14. Αφήστε ... το μυστήριο του βωβού μηχανές που φέρουν.

15. Do ... Το μυστήριο του αόρατου μηχανές που φέρουν.

16. Το μυστήριο του ... να ακούω φήμες και συζητήσεις εχθρούς ιπτάμενες μηχανές.

17. Υλοποιηθούν ... Το μυστήριο του εικόνες από το εσωτερικό των εχθρών ιπτάμενες μηχανές.

18. Το μυστήριο της ... καθορίσουν την κατεύθυνση της πτήσης των μηχανών που φέρουν τους εχθρούς.

19. Το μυστήριο της ... νοκ-άουτ όντα ιπτάμενες μηχανές να καταστρέψουν τους εχθρούς και τα αεροσκάφη του εχθρού ...


"







Στη συνέχεια, το κείμενο περιγράφει με ακρίβεια τα τριάντα ένα μεγάλα κομμάτια που απαρτίζουν την συσκευή, την φόρμα από τους πιλότους τους τον τρόπο διατροφής τουςκαι δεκαέξι είδη των μετάλλων το οποία είναι αναγκαία για την κατασκευή της ιπτάμενης μηχανής της οποία ςδυστυχώς σήμερα γνωρίζουν μόνο τρεις.




Σύμφωνα με την Mahabharata 1200 χρόνια των θεων για τους ανθρώπους είναι 360.800 χρόνια Ο "Bhrugi, ρωτήθηκε για τα μέτρα που υπάρχουν στα ουράνια απάντησε ότι ο χώρος είναι άπειρος, κατοικείται από αγίους και θεότητες, είναι ωραίο και είναι γεμάτο από όλα τα είδη από τους χώρους διαμονής, των οποίων το όριο είναι ανέφικτο.




Πάνω και κάτω από το επίπεδο της εξουσίας δεν θα δει το φεγγάρι ή τον ήλιο, οι θεοί υπάρχουν με το δικό τους φως, λάμπει τόσο φωτεινό όσο ο ήλιος και η φωτιά. Και δεν βλέπω κανένα όριο για το ισχυρή και ευρύ ουράνια σκηνή, επειδή η ίδια είναι άπιαστη είναι άπειρη ... Ανοδική και ποτέ προς τα πάνω, καθολική σε χώρο που είναι γεμάτος από ακτινοβόλα όντα που έχουν το δικό τους φως, αυτός ο χώρος δεν είναι μετρήσιμος από τους θεούς. "







ΕΠΙΘΕΣΗ NASA;




Ιρλανδός ερευνητής Sorcha Faal (πηγη:whatdoesitmean.com )ισχυρίζεται ότι ενημερώνεται τακτικά από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και μετακόμισε στην ιστοσελίδα τους αναφερθεί στο θέμα αυτό οι λεπτομέρειες μιας άλλης δήθεν ρωσικής μυστικής έκθεσης ι ότι τα UFO έχουν επιτεθεί σε εγκαταστάσεις χώρου της NASA στην αεροπορική βάση στο Forth Worth, Τέξας, ΗΠΑ, σκοτώνοντας περίπου 500 ανθρώπους, όπως ισχυρίζεται αντίποινα η απαγωγή του vimana που βρέθηκε στο Αφγανιστάν.








Το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Συστημάτων, υπεύθυνο για το μηχανικο λογισμικό που απαιτείται για τον έλεγχο του εναέριου χώρου της Βόρειας Αμερικής, είχε δεχτεί εφνίδια επίθεση ξένων δυνάμεων για μισή ώρα σχεδόν μόνο εναντίον του προσωπικού ειδικό ο οποίος εργάστηκε για την vimana ή το φύλαγε.Παραδόξως, η υποτιθέμενη επίθεση γυρίστηκε, αλλά η υπηρεσία δήλωσε ότι τεκμηριώνεται στο βίντεο ήταν απλά "εκρήξεις μετασχηματιστών που προκαλείται από κεραυνό, συνθήκες που δεν γνωρίζουν.

Δειτε το βιντεο παρακάτω:












Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εχει συλλάβει και μεταφέρει την vimana στις ΗΠΑ όσο ήταν ενεργη για να μεταφέρει την τεχνολογία της σε άλλα εξωγήινα διαστημόπλοια συλληφθεί το 1980, ανεπίσημα ονομάζεται "The Black Triangle", μια πτητική μηχανή που θα μπορούσε να λειτουργήσει με την τεχνολογία αντίστροφα





Ένα UFO με τα χαρακτηριστικά του "Μαύρου Τριγώνου" είχε δει νωρίτερα τον Αύγουστο του 2010 και γυρίστηκε βίντο με κάμερα-Piekarski Brocik Λίζα, απλά κρέμονται γύρω από το αεροδρόμιο Ντάλας-Forth Worth του Τέξας για περισσότερο από δύο ώρες.



VIDEO 1: Vimana ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ




ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: http://nadanoslibradeescorpio.blogspot.gr

http://jimmyprophet.wordpress.com         http://www.apocalypsejohn.com

ΠΗΓΗ erevnw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου