Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Φαρμακονήσι: Αποστολή τιμής του ΛΣ κλείνει τα στόματα των ανθελλήνων

Φαρμακονήσι: Αποστολή τιμής του ΛΣ κλείνει τα στόματα των ανθελλήνων
Ομάδα βατραχανθρώπων της ΜΥΑ/ΛΣ καταδύθηκε στο ναυάγιο και έφερε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που διαψεύδουν τους συκοφάντες της Ελλάδας και του ΛΣ/Ακτοφυλακής.
Με κίνδυνο της ζωής τους βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος αποφάσισαν να κλείσουν μια και καλή τα στόματα όσων τολμούν σε κάθε ευκαιρία να αμφισβητούν τον ανθρωπισμό και τον επαγγελματισμό των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας.
Τελευταίο κρούσμα των ανθελλήνων, που σε κάθε ευκαιρία περιμένουν στη γωνία για να στήσουν στον τοίχο την χώρα μας και τους πολίτες της, η πρόσφατη τραγωδία στο Φαρμακονήσι με τους δώδεκα νεκρούς λαθρομετανάστες. Δίχως κανένα στοιχείο και με γνώμονα το μίσος τους για την Ελλάδα, οι συνήθεις «ειδήμονες» έσπευσαν να κατηγορήσουν το Λιμενικό και τους γενναίους άνδρες του ότι ευθύνονται για την τραγωδία.

Σήμερα, σε μια αποστολή τιμής το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακροφυλακή εκτέλεσε μια από τις πλέον δύσκολες και επικίνδυνες υποβρύχιες επιχειρήσεις που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ με σκοπό να αποκαταστήσει την αλήθεια και την τιμή της χώρας μας και των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας.
Ομάδα βατραχανθρώπων της ΜΥΑ/ΛΣ καταδύθηκε σε βάθος 73 μέτρων όπου βρίσκεται το ναυάγιο και έφερε στο φως αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν τα ψέματα των συκοφαντών.
Οι άνδρες του Λιμενικού αφού εντόπισαν το ναυάγιο, καταδύθηκαν με συσκευές κλειστού κυκλώματος παρά τον κίνδυνο που υπάρχει σε τέτοια βάθη, έφτασαν στην σάπια βάρκα, έφεραν στην επιφάνεια τέσσερα πτώματα - δύο ενηλίκων και δύο παιδιών- και βιντεοσκόπησαν όλο το ναυάγιο, σύμφωνα με το defencenet.gr.
56E94F8CAE6679B0BC6808BFEE2BA2D2
Από τις εικόνες που κατέγραψαν φαίνεται καθαρά ότι:
- Η πλώρη του σκάφους έχει αποκοπεί, όπως ακριβώς είχαν περιγράψει οι άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής που εκτελούσαν την επιχείρηση ρυμούλκησης προς το Φαρμακονήσι.
-Το σκάφος είναι στραμμένο προς την πλευρά του Φαρμακονησίου, όπως ακριβώς είπαν οι άνδρες του ΛΣ/Ακτοφυλακή.
-Τα περισσότερα πτώματα είναι κλειδωμένα στο αμπάρι, μια συνήθης τακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.
- Κανένα πτώμα δεν φέρει τραύματα από σφαίρες, κάτι το οποίο οι υποστήριξαν κάποιοι από τους παράνομους μετανάστες.
Η επιχείρηση θα συνεχιστεί με την ανέλκυση της βάρκας από τον βυθό. Το υλικό θα παραδοθεί στην ανακρίτρια που διεξάγει την σχετική ανάκριση, ενώ τα πτώματα οδηγήθηκαν για νεκροψία.
Συγχαρητήρια στον αρχηγό και την ομάδα του
Αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων ο εμπνευστής, ο αρχηγός της αποστολής και βέβαια όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.
Η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει στις δυνάμεις της τέτοια παλικάρια που κάνουν τα πάντα για να κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία, υπερασπιζόμενοι με αίσθημα υψηλής ευθύνης την πατρίδα και τα συμφέροντά της.
Σε πείσμα, όλων εκείνων των ανθελλήνων που επιχειρούν να ρίξουν λάσπη πάνω στις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας, οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά δίνουν τεράστιες μάχες για να κρατήσουν τη σημαία μας ψηλά.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου