Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Συγκλονίζει η φωτογραφία της πεντάχρονης που της μαγείρεψαν τον σκύλο

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποτελεί πραγματικό εφιάλτη για κάθε ιδιοκτήτη σκύλου. Δηλαδή, να αναγνωρίσει το αγαπημένο του κατοικίδιο μαγειρεμένο και έτοιμο για… σερβίρισμα. Αυτό συνέβη στο πεντάχρονο κορίτσι από το Βιετνάμ…
Η εικόνα της πεντάχρονης να σφαδάζει στο κλάμα δίπλα στο μαγειρεμένο σκύλο, τον οποίο αναγνώρισε ως το κατοικίδιό της, έγινε viral στο παγκόσμιο διαδίκτυο, σύμφωνα με την People’s Daily Online.

Το παιδί, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, εικάζεται ότι ζει κάπου στην ύπαιθρο του βόρειου Βιετνάμ. Μεγάλωνε το σκυλάκι της, που το είχε ονομάσει «Λουλούδι», για τρία ολόκληρα χρόνια, μέχρι που κάποια στιγμή το κατοικίδιο «εξαφανίστηκε» μυστηριωδώς.
Το κορίτσι έψαχνε το ζωάκι του, αλλά μάταια. Μέχρι που μία ημέρα, περπατώντας στην αγορά της πόλης της, είδε ένα φρεσκοψημένο σκύλο να εκτίθεται, τον οποίο αναγνώρισε ως τον δικό της.
«Αυτό είναι το Λουλούδι», έλεγε η πεντάχρονη κλαίγοντας πάνω από το ψημένο της σκυλάκι. Η φωτογραφία έγινε viral στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όσους τάσσονται ενάντια στη σκυλοφαγία.
Στις χώρες της Άπω Ανατολής, όπως στην Κίνα, στο Βιετνάμ και στην Κορέα, το κρέας σκύλου θεωρείται εκλεκτή λιχουδιά και εξαιρετικής ποιότητας.
skylos
ΠΗΓΗ tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου