Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σοβαρό τροχαίο για Ταχτσίδη, Φετφατζίδη και Μόρα στην Ουγγαρία(Βίντεο)

Ράμματα στο κεφάλι για τον «Φέτφα» - Το ταξί που τους μετέφερε από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ - Νεκρός ο οδηγός του δεύτερου οχήματος
Αν πάει κάτι στραβά, όλα πάνε στραβά… Δεν έφτανε η απογοήτευση για το 0-0 στη Βουδαπέστη και η κούραση από την προσπάθεια, τρεις διεθνείς παίκτες είχαν και τροχαίο, χωρίς σοβαρές συνέπειες για τους ίδιους, παρά μόνο για τον οδηγό που έχασε τη ζωή του.


Οι Παναγιώτης Ταχτσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης και Βαγγέλης Μόρας επέβαιναν στο ίδιο ταξί, που τους μετέφερε από το ξενοδοχείο της Εθνικής στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Ιταλία ώστε να ενσωματωθούν ξανά στις ομάδες τους, όταν έγινε το ατύχημα.

Το αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε το ταξί με τους διεθνείς


Ο οδηγός για αδιευκρίνιστο λόγο έχασε τον έλεγχο (κυκλοφορούν σενάρια πως αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα) με αποτέλεσμα το ταξί να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Βουδαπέστη.

«Τα παιδιά είναι πολύ καλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί. Καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο το ταξί τους συγκρούστηκε με ένα ΙΧ. Οι παίκτες και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους. Είναι επιπόλαια τα τραύματά τους. Ο οδηγός του άλλου αυτοκίνητου δυστυχώς πέθανε. Οι παίκτες είναι καλά, πήγα και τους είδα. Θα πάρουν εξιτήριο μέσα στην ημέρα, μέχρι το απόγευμα θα βγουν. Ο Φετφατζίδης έχει κάνει κάποια ράμματα στο κεφάλι. Ο δρόμος είναι λίγο επικίνδυνος, αλλά δεν γίνονται συχνά ατυχήματα εκεί. Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό», ανέφερε ο σύμβουλος της ελληνικής πρεσβείας στη Βουδαπέστη Λάμπρος Τσόκος.
ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου