Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ... ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

Η αλήθεια για το χρυσό που μας έφαγαν οι... σύμμαχοι Αγγλοι
Αφορμή του παρόντος έδωσε η είδηση ότι η νέα πραξικοπηματική Σιωνιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, φυγάδευσε και παρέδωσε όλο το χρυσό της φτωχιάς Ουκρανίας στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, της Ν.Τ.Π. Παρέδωσαν όλο το χρυσό των φτωχών Ουκρανών στο Πρόεδρο τηςΝέας Τάξης Πραγμάτων ROTHSCHILD, εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης που τους εγκατέστησε κυβερνήτες της Ουκρανίας, με τη γνωστή πραξικοπηματική μέθοδο.

Γράφει ο διεθνολόγος Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Από το newsbomb
 
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π., εις ένδειξη ευγνωμοσύνης από τα πιόνια τους, δεν θέλουν μαρμάρινες προτομές & στεφάνους, αλλά προσφορά & δώρα σε ΧΡΥΣΟ!!!
...
Είναι οι σύγχρονοι Μήδες. Θέλουν το χρυσό των Κρατών της Γης. Οι πληροφορίες λένε για 40 τόνους χρυσού....
Όλα τα Ουκρανικά αποθέματα σε χρυσό μεταφέρθηκαν «πεσκέσι» στο μεγάλο αφεντικό Κοσμοκράτορα της Ν.Τ.Π. μέσω FED των ΗΠΑ. Μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στη Κριμαία διεθνώς παρατηρείται άνοδος των φιλο-ρωσικών δυνάμεων στην Ε.Ε., μόνο οι νέοι Σιωνιστές ηγέτες της Ουκρανίας, και οι απανταχού της Γης ΣαμαροΒενιζέλοι, παραμένουν στο πλευρό των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. Γι' αυτό πρόσφατα ο ΟΒΑΜΑ δέχτηκε το νέο Πρωθυπουργό της Ουκρανίας στο Λευκό Οίκο, διότι «ακούμπησε» το Χρυσό στη FED. Ο ΟΒΑΜΑ σαν πιόνι, διατάχθηκε να δεχτεί τον Αρσένη Yatsenuk.
Ο Λευκός Οίκος των ΗΠΑ κατάντησε γιάφκα των ψυχασθενών ηγετών της Ν.Τ.Π. «Λύσσα» έχει πιάσει τις Σιωνιστικές ΗΠΑ για το συντριπτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κριμαίας. Ο Πρόεδρος της Ν.Τ.Π. ROTHSCHILD αντί για κεριά & λιβάνια που δέχεται ο ΘΕΟΣ, θέλει μόνο Χρυσό για να δώσει τη Πρωθυπουργία σε ένα εφιάλτη αρχομανή υποτελή πολιτικό, σε χώρα φέουδο της Ν.Τ.Π. Ελλάδα: Ως γνωστόν ο χρυσός της Ελλάδος υποτίθεται ότι φυλάσσεται στα υπόγεια θησαυροφυλάκια της Τραπέζης της Ελλάδος. (ΤτΕ). Όμως η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιοκτησία του ROTHSCHILD ηγέτη της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, αφού κατέχει το 94% των μετοχών της Τραπέζης της Ελλάδος. Δηλαδή, «βάλαμε το λύκο, να φυλάει τα πρόβατα», λέει ο Λαός.
Οι πληροφορίες λένε ότι οι εφιάλτες πολιτικοί του «Δημοκρατικού Συνταγματικού Τόξου», φυγάδευσαν τον Ελληνικό χρυσό στο εξωτερικό στις τράπεζες του Βασιλιά Μίδα ROTHSCHILD, όπως έκανε ο Αρσένι Υαtsenuk της Ουκρανίας. Ιστορία του Χρυσού & Ανάλυση: Ο Χρυσός της Ελλάδος έχει μια παλιά ιστορία. Ο χρυσός της Ελλάδος δεν ανακαλύφθηκε εχθές. Είναι γνωστός από τα αρχαία χρόνια των αρχαίων Ελλήνων. Χρησιμοποιήθηκε στο στολισμό των Ναών των αρχαίων Ελλήνων και αγαλμάτων. Είναι γνωστός από τα αρχαία χρόνια των Μακεδόνων Βασιλέων Φιλίππου & Αλεξάνδρου.
Με το χρυσό αυτό οι Μακεδόνες Βασιλείς χρηματοδότησαν την εκστρατεία στην Ανατολή. Ο Φίλιππος, & ο Μέγας Αλέξανδρος ως γνωστόν είχαν στη διάθεσή τους πολύ χρυσό, τον οποίον παρήγαγαν στα χρυσωρυχεία της Μακεδονίας. Δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες κατείχαν τη τεχνολογία εξόρυξης του χρυσού. Εμείς οι Έλληνες σήμερα μετά από 3000 χρόνια, έχουμε αναθέσει στους Καναδούς του SOROS & ROTHSCHILD να εξορύξουν και να πάρουν τον Ελληνικό χρυσό. Οι σημερινοί Έλληνες,- λόγω εφιαλτών πολιτικών- είμαστε ανίκανοι να τον παράγουμε, αφού παραδώσαμε το χρυσό της ιστορικής Μακεδονίας στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!
Εμείς οι Έλληνες σήμερα ζούμε με μεγαλοεργολάβους, Σταύρους, Μπομπολάκηδες, Σπύρους, Βαρδήδες, κυρ-Γιώργους, Ααρών Αβουρί, Jeffrey, Οβριούς Μπενάκηδες, Τούρκογλου, Βουβουζέλους, Ελιές & ποτάμια, Soros, Rothschild, Rockefellers, και όλο το κακό συναπάντημα του Ελληνισμού, και της ανθρωπότητας!!! Η ιστορία της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος, δεν είναι σημερινή υπόθεση. Η Ελλάδα μπήκε στην τότε ΕΟΚ με βάση
1.- Τον ορυκτό πλούτο (Χρυσό & Πετρέλαια),
2.- Την Εμπορική Ναυτιλία.
3.- Το Τουρισμό. Οι Βόρειοι λαοί της Ε.Ε. θέλουν την Ελλάδα ως εξοχική κατοικία, ως τόπο παραθερισμού και φτηνών διακοπών. Η Εμπορική Ναυτιλία διεθνοποιήθηκε, έγινε πολύ-πολιτισμική που λένε οι θολοκουλτουριάρηδες υποτελείς πολιτικοί, και τον ορυκτό πλούτο μας τον «φάγανε» οι φρενοβλαβείς ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Από τις αρχές του 1941 όταν οι Σιωνιστές Γερμανοί ΝΑΖΙ επιτέθηκαν στην Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος έλαβε κυβερνητική εντολή, ο Ελληνικός χρυσός να ακολουθήσει τους τότε Βασιλείς και τη Κυβέρνηση προς την Αφρική, δηλαδή προς ασφαλή εδάφη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο χρυσός που ακολούθησε τους τότε Βασιλείς και τη Κυβέρνηση, ανήρχετο σε 17,5 τόνους, ή 608.350 ουγκιές, σε μορφή ράβδων και χρυσών λιρών Αγγλίας. Αρχικά ο χρυσός μεταφέρθηκε με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, μέσω Κρήτης, στην Αίγυπτο, και μετά τις επιθέσεις του Ρόμελ στην Αίγυπτο, οι τότε Βασιλείς της Ελλάδος, μαζί με το χρυσό, μεταφέρθηκαν στη Νότιο Αφρική για ασφάλεια. Μετά από σύντομη αποθήκευση στη Κεντρική Τράπεζα, του κράτους της Νοτίου Αφρικής, ο χρυσός συνόδευσε τους Βασιλείς στο Λονδίνο, δηλαδή στη Μέκκα & στη καρδιά του τότε παγκόσμιου Σιωνισμού, δηλαδή στις τράπεζες των ROTHSCHILDS.
Mετά την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους ΝΑΖΙ, όταν η τότε Ελληνική Κυβέρνηση ζήτησε την επιστροφή του Ελληνικού χρυσού από τη Βρετανική Κυβέρνηση, έλαβε με έκπληξη την απάντηση ότι, «ο χρυσός είχε κάνει φτερά», αφού είχε χρησιμοποιηθεί για τη κάλυψη των εξόδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων Μέσης Ανατολής, και ότι η κυβέρνηση της Αγγλίας δεν όφειλε τίποτε στην Ελλάδα. Όμως η αλήθεια είναι ότι, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πολεμούσαν τότε στη Μέση Ανατολή, για λογαριασμό, και για την ασφάλεια των Δυτικών Σιωνιστικών Δυνάμεων, (ΗΠΑ, Αγγλίας, και χωρών της Δ.Ευρώπης), και ότι αυτές έπρεπε να καλύψουν τα έξοδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Δηλαδή να πολεμάμε εμείς για την ασφάλεια των Άγγλων, Αμερικανών, και να πληρώνουμε από πάνω. Όμως «οι σύμμαχοι» τα «φόρτωσαν» όλα στο δεινοπαθούντα Ελληνικό Λαό, ενώ ο Ελληνικός χρυσός «πέταξε» για τις Αγγλικές τράπεζες του ROTHSCHILD. Δεδομένου του εμφυλίου πολέμου, στον οποίον τότε μας έριξαν «οι φίλοι μας» Σιωνιστές Άγγλοι, καταλαβαίνουμε πως η διαπραγματευτική θέση της κυβερνήσεως της χώρας ήταν ανίσχυρη, γιαυτό το χρυσό τον εγκατέλειψαν οι τότε πολιτικοί στα χέρια του λύκου.
Δηλαδή μας λήστεψαν και οι Γερμανοί και οι Άγγλοι, για τους οποίους σαν «Μακάκες» πολεμούσαμε. Σήμερα ακούμε συχνά για το κατοχικό δάνειο που πήραν με τη βία οι Γερμανοί, και για τις Γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις, αλλά για το χρυσό που μας έφαγαν οι «σύμμαχοι» Άγγλοι με το ROTHSCHILD, τσιμουδιά, δεν ακούγεται κουβέντα.
Οι υποτελείς οσφυοκάμπτες πολιτικοί φοβούνται το Κοσμοκράτορα ROTHSCHILD για να διεκδικήσουν το χρυσό της Ελλάδος.
Φοβούνται ότι θα χάσουν τη Πρωθυπουργική πολυθρόνα. Τότε οι σύμμαχοι Άγγλοι τον πήραν υπό τη «προστασία» τους, να τον φυλάξουν μην τον πάρει ο Χίτλερ. Ο χρυσός έκανε περίπατο από την Αθήνα στη Κρήτη, και από εκεί στην Αύγυπτο, και στη Νότιο Αφρική, για να καταλήξει στο Λονδίνο, στη φωλιά του Σιωνισμού, και στο στόμα του Λύκου ROTHSCHILD. Πέρασε καιρός, και οι Άγγλοι απάντησαν «πατσίσαμε», δεν σας χρωστάμε τίποτε. Έτσι απλά!!! Οι Έλληνες βγήκαμε «και Κερατάδες και χαμένοι», λέει ο Λαός. Πολεμήσαμε, σκοτωθήκαμε για τη Ν.Τ.Π. του ROTHSCHILD, και μας λήστεψαν, και μας κατέστρεψαν.
Τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα. Αλλά με πολιτικούς τύπου ΣαμαροΤούρκογλου, πάλι τα ίδια θα πάθουμε. Τώρα καλούμεθα να πολεμήσουμε στο πλευρό του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, για λογαριασμό του ROTHSCHILD, εναντίον της Ρωσίας. Δεν ντρέπονται οι προδότες πολιτικοί!!! Θα πολεμήσουμε για τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενώ οι Τούρκοι θα παραμείνουν Ουδέτεροι, όπως έπραξαν πάντα σε όλους τους πολέμους.
Μήπως ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε το χρυσό που μας έκλεψαν, όπως ζητάμε από τους Γερμανούς το κατοχικό δάνειο, και τις αποζημιώσεις;;;
Αλλά από αυτούς τους προδότες πολιτικούς μην περιμένετε τίποτε. Ο Rothschild μας πήρε όλο το χρυσό, και εμείς πάλι καλούμεθα να αγωνιστούμε γι' αυτόν!!!
Η σημερινή κατάσταση...
Ο χρυσός της Ελλάδος εξαφανίστηκε όπως το Boeing 777 της Μαλαισίας. Παρά την απώλεια του κατοχικού χρυσού, ο Ελληνικός Λαός με φόρους & θυσίες, αγόρασε νέα αποθέματα χρυσού. Οι προδότες & υποτελείς πολιτικοί των Αθηνών, όπως εγκατέλειψαν τη Θράκη, και το Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους, όπως εγκατέλειψαν τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, όπως εγκατέλειψαν τη Κρήτη στα χέρια του Ισραήλ, λόγω στρατηγικής θέσεως, & λόγω πετρελαίων, έτσι εγκατέλειψαν και το σημερινό χρυσό της Ελλάδος στα χέρια των αρπακτικών ψυχασθενών ηγετών της Ν.Τ.Π. Σήμερα κανείς δεν ξέρει τι απέγινε ο χρυσός της Ελλάδος, και σε τι χέρια βρίσκεται. Ασφαλώς στο στόμα του λύκου ROTHSCHILD.
Στα χέρια όσων μας έσπρωξαν στη καταστροφή βρίσκεται το σύνολο του Ελληνικού χρυσού. Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, οι φήμες οργίαζαν ότι ο Εβραίος Ααρών Αβούρι, αυτός που ιδρύει σήμερα τις «ελιές» & τα «ποτάμια», είχε μεταφέρει εκτός Ελλάδος ένα μεγάλο φορτίο χρυσού, αυτόν που δημιουργήσαμε με το αίμα μας από φόρους, και ο Ααρών τον είχε εναποθέσει στις τσέπες του λύκου ηγέτη της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. προς φύλαξη, και μετά χάνεται!!. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ααρών Αβούρι πρόσφερε στο ROTHSCHILD 20 τόνους χρυσού της Ελλάδος.
Ο τότε διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, γνωρίζει τα γεγονότα. Εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη τον ανακρίνει θα αποκαλύψει τι απέγινε το αίμα-χρυσός των Ελλήνων. Κάνανε τότε προετοιμασία για τη χρεοκοπία της Ελλάδος. Όλες οι μεταφορές χρυσού είναι απόρρητες, μέχρι να φθάσει το πολύτιμο φορτίο στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών του Rothschild.
Το υπουργείο οικονομικών τηρεί άκρα σιγή για τη τύχη του νέου χρυσού της Ελλάδος, και σε ερώτηση βουλευτών στη Βουλή, οι αρμόδιοι υπουργοί απαντούν, «από τη πόλη έρχομαι»……. Από τον οργανισμό World Gold Council μάθαμε ότι η Ελλάδα ήταν 30η χώρα παγκοσμίως σε αποθέματα χρυσού!!! Γιαυτό μας χρεοκόπησαν, για να φάνε το χρυσό και τα πετρέλαια της Ελλάδος!!
Περίπου τα ¾ του Ελληνικού χρυσού, βρίσκεται σήμερα στα θησαυροφυλάκια τριών χωρών, στις ΗΠΑ, Αγγλία, & Ελβετία, δηλαδή στις τράπεζες του Rothschild. Το υπόλοιπο ¼ της ολικής ποσότητας φυλάσσεται στη ΤτΕ, (ιδιοκτησία Rothschild), σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων, εάν τους πιστέψουμε. Τόσο μας επέτρεψε ο Rothschild να κρατάμε εδώ. Αρμόδιοι κύκλοι του υπουργείου οικονομικών λένε ότι η ποσότητα χρυσού που βρίσκεται στην Αγγλία, τον φυλάμε εκεί από την εποχή του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, για λόγους ιστορικούς!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο Ελλ. Χρυσός στις ΗΠΑ φυλάσσεται στη FED,- Rothschild, και στην Ελβετία στην ιδιωτική τράπεζα UBS-πάλι Rothschild.
Σύμφωνα με φήμες, ο Ελληνικός χρυσός σήμερα έχει διασπαρεί προς φύλαξη μεταξύ των Εβραϊκών συμφερόντων, «Merril Lynch» & «Goldman Sachs» σαν υποθήκη για τα δάνεια. Οι αρμόδιοι λένε ότι αυτά αποτελούν ανυπόστατες φήμες, και δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο Ελληνικός χρυσός χρησιμοποιήθηκε από τους ξένους, σαν εργαλείο μαζί με τα μύρια όσα, για τη χρεοκοπία της Ελλάδος. Σύμφωνα πάντα με φήμες, στα 4,7 δις. ευρώ υπολογίζονται σήμερα τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος!!! Είναι πολύ λίγα, ενώ το χρέος της χώρας είναι 320 δις, μιλάμε για ψύλλους στα άχυρα, λέει ο Λαός.!!!
Οι Γερμανοί επαναπάτρισαν το δικό τους χρυσό που βρίσκονταν στις ΗΠΑ & Αγγλία, εμείς δεν έχουμε «τα κότσια» να κάνουμε κάτι τέτοιο! Ένας μεγαλοτραπεζίτης είπε, το που ανήκουν αυτές οι ποσότητες του Ελληνικού χρυσού, είναι ένα άλλο ερώτημα, πάντως όχι στον Έλληνα φορολογούμενο, αλλά στους μετόχους της ΤτΕ, που είναι οι Rothschild. Δηλαδή σε ξένες τράπεζες, αμοιβαία κεφάλαια (Mutual Funds), και σε φυσικά πρόσωπα. Ο χρυσός αυτός δεν είναι της Ελλάδος, αλλά της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία ανήκει στο Rothschild.
Εκεί εμπλέκονται όλα τα διεθνή Σιωνιστικά χρηματοπιστωτικά κόλπα και λαμόγια, ήτοι Goldman Sachs, Standard & Poors, Black Rock, UBS, FED, Moody’s , FITCH, Τράπεζα Αγγλίας, και άλλα διεθνή Σιωνιστικά λαμόγια, αυτά που έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων στο χρηματιστήριο Αθηνών, και στα ομόλογα. Αναθέσαμε στους Σιωνιστές ξένους να φυλάνε το χρυσό της Ελλάδος!!! Οι πολιτικοί μας είναι και προδότες, και υποτελείς. Όλα αυτά τα διεθνή λαμόγια χρεοκόπησαν την Ελληνική Οικονομία και κρατούν σήμερα στα θησαυροφυλάκιά τους το Χρυσό της Ελλάδος. Οι προδότες πολιτικοί δώσανε το χρυσό στους λύκους για φύλαξη…
Είναι γεγονός ότι η χώρα μας είναι η πλουσιότερη χώρα της Ε.Ε. σε πολύτιμα μεταλλεύματα οικονομικώς εκμεταλλεύσιμα. Ορισμένα από αυτά είναι στρατηγικής σημασίας, όπως χρυσός, πετρέλαια, φυσικό αέριο, ουράνιο, νικέλιο, βωξίτης, χρώμιο, και όμως χρεοκοπήσαμε!!! Είναι γνωστή η ιστορία των χρυσωρυχείων στις Σκουριές Χαλκιδικής. Εκεί το χρυσό τον εξάγουν και τον καρπούνται οι εταιρείες των SOROS & ROTHSCHILD, και σε εμάς μένει η ρύπανση του περιβάλλοντος, το υδροκυάνιο στον υδροφόρο ορίζοντα, και τα κομμένα-καμένα δάση.
Οι αναπτυγμένες χώρες στηρίζουν την οικονομία τους στα πολύτιμα μεταλλεύματα που εισάγουν από άλλες χώρες. (χρυσό κ.λ.π.) Η Ελλάδα με το υψηλό μεταλλευτικό δυναμικό, και ορυκτό πλούτο, έπρεπε να κατέχει εξέχουσα θέση στο παγκόσμιο οικονομικό στίβο, όμως λόγω προδοτών πολιτικών καταδικάστηκε σε χρεοκοπία.
Το γεγονός ότι ο Ελληνικός Χρυσός είναι σε ξένα χέρια είναι Εθνικό Έγκλημα. Δεν βάλαμε μυαλό από τη κατοχή, που μας έφαγαν οι Άγγλοι το χρυσό. Στη Βουλή σε ερώτηση Βουλευτών για τη τύχη των Ελληνικών αποθεμάτων χρυσού, ο υπουργός οικονομικών απάντησε ότι σχεδόν όλος ο Ελληνικός χρυσός, δηλαδή η περιουσία του Ελληνικού Λαού, βρίσκεται στα χέρια των τοκογλύφων δανειστών μας, για να παίρνουν δάνεια οι προδότες πολιτικοί, να χρεοκοπήσουν τους Έλληνες και να χτίσουν Τέμενος στο Βοτανικό, για τους λαθρομετανάστες!!!
Το σύνολο του εναπομείναντος χρυσού της Ελλάδος, βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδος, μετά τη ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου πέρσι το Φεβρουάριο του 2013, που επιτρέπει τις κατασχέσεις Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων, σε περίπτωση που η Ελλάδα δυσκολευτεί να αποπληρώσει τα σχεδόν 500 δις. ευρώ δάνεια που της έχουν φορτώσει οι τοκογλύφοι Σιωνιστές δανειστές. Το δράμα για τον Ελληνικό Λαό, είναι ότι τα δάνεια αυτά τα κατασπατάλησαν, πέρα-δώθε, «τήδε-κακείσε», οι διεφθαρμένοι υποτελείς προδότες πολιτικοί, και τώρα χτίζουν Τέμενος! Δανειζόμαστε για να χτίζουν Τέμενος οι προδότες!!!
Ένα κράτος χωρίς χρυσό στα θησαυροφυλάκιά του, ειδικά σήμερα, απλά δεν υπάρχει σαν κράτος στο διεθνή οικονομικό γίγνεσθαι. Ήδη επί κυβερνήσεων... Ααρών Αβουρί, καταληστεύτηκε ο Ελληνικός χρυσός, ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή πρόνοια να καταλήγει από τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής, ο παραγόμενος χρυσός, στα δημόσια ταμεία, αλλά τον άφησαν στο έλεος του SOROS & ROTHSCHILD. Τέτοιοι προδότες πολιτικοί μας κυβερνούν σήμερα, γιαυτό φθάσαμε στη χρεοκοπία, στον διεθνή εξευτελισμό, και στην εξαθλίωση.
Το ερώτημα είναι ποιος έβγαλε το χρυσό της Ελλάδος έξω, και το κυριότερο ποιος δεν φρόντισε να επιστρέψει ο χρυσός στην Ελλάδα πριν το κούρεμα του χρέους και των ομολόγων. Όπως λέει το BLOOMBERG, «Ελ Ντοράντο είναι η Ελλάδα. Πρώτη σε παραγωγή χρυσού ως το 2016», μετά τι θα γίνει;; θα στερέψουν τα Χρυσωρυχεία και μεταλλεία; Είμαστε πρώτοι σε παραγωγή χρυσού, και ευρισκόμαστε σε κατάσταση χρεοκοπίας, με Τρόϊκες & μνημόνια.
Το Bloomberg συνεχίζει να λέει, η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει τη Φινλανδία ως η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού της Ευρώπης, καθώς οι αρμόδιες Ελληνικές αρχές ξεμπλοκάρουν συμφωνίες που παρέμεναν «στον πάγο» για πολλά χρόνια, λόγω διαφόρων εμποδίων, περιβαλλοντικών κανονισμών, ατολμίας, και διεθνών συμφερόντων!!! Η Φινλανδία λόγω παραγωγής χρυσού έγινε πλούσια χώρα, ενώ η Ελλάς χρεοκόπησε. Όμως οι διάφορες περιβαλλοντικές Μ.Κ.Ο. και οργανισμοί, δεν ενεργοποιούνται για τα πολεμικά χημικά όπλα που προτίθενται οι Κοσμοκράτορες να απορρίψουν στη Μεσόγειο Δυτικά της Κρήτης. Τα καλά και συμφέροντα…..
Για να μη θίξουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!! Η εταιρεία χρυσού El Dorado Corp. αναπτύσσει τέσσερα χρυσωρυχεία εξαγωγής χρυσού, τα οποία μπορούν να καταστήσουν την Ελλάδα τη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού της Ευρώπης μέχρι το 2016. Όμως οι Έλληνες, κατά διαταγή του ROTHSCHILD, παραμένουμε σε χρεοκοπία, εξαθλίωση, με απεχθές, επαχθές, και επονείδιστο χρέος. Το χρέος που με τεχνικά κόλπα οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. μας φόρτωσαν δεν είναι βιώσιμο, αφού ανέρχεται σήμερα στο 180% του ΑΕΠ. Για να γίνει βιώσιμο θα πρέπει να «κουρευτεί» από τους Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. Κοσμοκράτορες, στο 90% τουλάχιστον.
Οι εφιάλτες και ορντινάντσες του Rothschild πολιτικοί μας, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντα των Παντοκρατόρων, και ο Ελληνικός Λαός, ας πάει να πνιγεί. Η εταιρεία El Dorado τώρα έχει τρία χρυσωρυχεία, σε τρία διαφορετικά χωριά- μέρη της Χαλκιδικής, και έχει σχέδια να τα κάνει τέσσερα. Στις Σκουριές, στο χωριό Ολυμπία, και στο Πέραμα Χαλκιδικής. Η εταιρεία στοχεύει σε παραγωγή 660.000 ουγκιών χρυσού εφέτος. Όμως οι Έλληνες τελούμε υπό καθεστώς χρεοκοπίας, με ανεργία, μείωση κατά 50% μισθών & συντάξεων, αυτοκτονίες, μνημόνια και νέα μέτρα, λαθρομετανάστες, και ότι κακό μπορεί να φανταστεί κανείς.
Ο Ελληνικός χρυσός, αυτός που έχει απομείνει στη κυριότητα του Ελληνικού δημοσίου, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, βρίσκεται σε θησαυροφυλάκιο του Βελγίου, και ήδη έχει διατυπωθεί η απειλή από τους Σιωνιστές παγκόσμιους Επικυρίαρχους τοκογλύφους δανειστές μας, ότι θα κατασχεθεί αν δεν υπάρξει άμεση υπογραφή νέου Μνημονίου-νέων μέτρων. Σύμφωνα πάντα με άλλες φήμες, ο χρυσός βρίσκεται υποθηκευμένος σε Αμερικανική τράπεζα, ως υποθήκη για τα δάνεια, και swaps του Ααρών Αβουρί.
Γενικά κυκλοφορούν πολλές ιστορίες για τη τύχη του χρυσού της Ελλάδος. Οι πολιτικοί μας είναι τόσο ανάξιοι και ανίκανοι, που ούτε το χρυσό δεν μπορούν να φυλάξουν! Ούτε γνωρίζουν που βρίσκεται... Όπως διαχειρίστηκαν το χρυσό, έτσι θα διαχειριστούν και τα πετρέλαια με το φυσικό αέριο. Φτάνει να τους κρατάνε οι ξένοι στην εξουσία!!!
Η αξία των πετρελαίων και φυσικού αερίου που βρέθηκαν στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. υπολογίζονται στα 10 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με υπολογισμούς του Γεωλογικού ινστιτούτου των Η.Π.Α. Είναι πολλά τα λεφτά Έλληνες, για να τα διαχειριστούν αυτοί οι αποτυχημένοι και διεφθαρμένοι προδότες πολιτικοί! Η Ελλάδα είναι μεγάλη και πλούσια! Δεν υπάρχει μικρή και μίζερη Ελλάδα. Μικροί και μίζεροι είναι ΜΟΝΟΝ οι ορντινάντσες των ξένων πολιτικοί μας.
Το ερώτημα είναι γιατί ο Ανδρέας μάζεψε όλους αυτούς τους πράκτορες του Διεθνούς Σιωνισμού;;; Όλο αυτό το Σημιταριό. Θαυμάστε κόσμε πολιτικούς ηγέτες, που βύθισαν μια πλούσια χώρα στη χρεοκοπία!!! Οι πολιτικοί μας λένε ότι είναι του «Δημοκρατικού & Συνταγματικού Τόξου». Εσείς θα κρίνετε….
Εάν συνέβησαν αυτά με λαοπρόβλητες κυβερνήσεις, φανταστείτε τι συμβαίνει σήμερα με τους Σαμαρο-Βενιζέλο που τα έχουν δώσει όλα στο ROTHSCHILD.
Ψάχνουμε «ψύλλους στ’ άχυρα», λέει ο Λαός. Πολλοί λένε ότι γιαυτή τη κατάσταση φταίνε οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Προσωπικά το πιστεύω, αλλά φταίμε κι εμείς που τους ψηφίζουμε!!! Οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν σήμερα είναι του τόξου της «Κλεπτοκρατίας & προδοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου