Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Συγκρίνει ο άλλος τον μορφωμένο Μεταξά με την μαριονέτα των ΗΠΑ τον Ζελένσκι !!

Διονυσία Αντύπα

Ίσως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Δύσης που η δημόσια υγεία βρέθηκε στα χέρια των τελευταίων ᾽᾽αλμπάνηδων᾽᾽ της ιατρικής και η ενημέρωσή μας, στην αρμοδιότητα στυγνών αμοραλιστών που κατασκευάζουν ειδήσεις και αποκρύπτουν ακόμα και την χθεσινή ιστορική πραγματικότητα!

Με αδιανόητο άλμα Έλληνας δημοσιογράφος, από αυτούς μάλιστα που διεκδικούν τίτλους αναλυτή, συγχέει το ΟΧΙ του Ι.Μεταξά, με την παρούσα στάση του Ζελένσκι! Τσουβαλιάζει αυθαίρετα έναν

μορφωμένο ηγέτη, άριστο στην διπλωματία, με ένα παρατράγουδο, μαριονέτα των ΗΠΑ και συνοδοιπόρο της Τουρκίας! Και όχι μόνον αυτό. Αποκρύπτει, (σκόπιμα ή όχι), τα ίδια τα πρόσφατα ιστορικά γεγονότα! Τι σχέση έχει ο ενωμένος σαν γροθιά, φιλειρηνικός ελληνικός λαός την περίοδο εκείνη, με την κόλαση, τα ναζιστικά τάγματα, το χάος, που κυριαρχούν χρόνια στην Ουκρανία (με δάχτυλο της Δύσης) και τα οποία, οφθαλμοφανώς, αποτέλεσαν την αιτία της ρωσικής εισβολής! Αυτές η αλήθειες δεν κρύβονται. Έχουν αποτυπωθεί σε βίντεο και ομολογούνται από τους ίδιους τους Δυτικούς.
Δεν έχουμε επομένως λάθος αναλύσεις, απλώς, έχουμε την επικράτηση της εξαπάτησης, την κυριαρχία οποιουδήποτε αφερέγγυου προσώπου, με την προϋπόθεση ότι υπηρετεί αδιαλείπτως το καθεστωτικό αφήγημα!
Κρίμα για την Δύση, την Ευρώπη, που γέννησε ελεύθερες φωνές, ανθρώπους που δεν δείλιασαν μπροστά σε δικτατορίες, που απέτρεψαν απολυταρχισμούς. Που είχαν την μόρφωση και την αξιοπρέπεια να μην συρθούν σαν τα σαλιγκάρια. Υπήρξε ο Μακάρθυ, αλλά το Χόλιγουντ τότε είχε σεναριογράφους σαν τον Ουίλιαμ Φώκνερ, όχι τα σκουπίδια που έχει σήμερα με δοσμένη ᾽᾽σκονάκι᾽᾽ τη συνταγή του σεναρίου!

ΠΗΓΗ tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου