Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τον πόλεμο: Στρατιώτες της Ουκρανίας εμφανίζονται να πυροβολούν Ρώσο αιχμάλωτο πολέμου

Στρατιώτες που πολεμούν για την Ουκρανία φαίνεται να πυροβολούν Ρώσο αιχμάλωτο πολέμου έξω από ένα χωριό δυτικά του Κιέβου, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Το υλικό κοινοποιήθηκε αρχικά στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Telegram. Οι New York Times δήλωσαν ότι έχουν επαληθεύσει το βίντεο και το BBC αναφέρει ότι επιβεβαίωσε την τοποθεσία βόρεια της πόλης Dmytrivka και βρήκε δορυφορικές εικόνες, στις οποίες φαίνονται πτώματα στο έδαφος.

Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον τρεις άνδρες με στρατιωτική ενδυμασία, μεταξύ των οποίων ένας με τραύμα στο κεφάλι και τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη, να κείτονται νεκροί δίπλα σε έναν άλλο άνδρα, ο οποίος φαίνεται να βαριανασαίνει με ένα μπουφάν να καλύπτει το κεφάλι του.

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι - «Δόξα στην Ουκρανία»

«Είναι ακόμα ζωντανός. Τραβήξτε βίντεο αυτούς τους επιδρομείς. Κοιτάξτε, είναι ακόμα ζωντανός. Ανασαίνει», ακούγεται να λέει στα ρωσικά -γλώσσα που ομιλείται ευρέως στην Ουκρανία- ένας άνδρας στο βίντεο, όπως γράφει η Guardian.

Στη συνέχεια ένας στρατιώτης τον πυροβολεί δύο φορές στο κεφάλι. Καθώς το θύμα συνεχίζει να κουνιέται, ο στρατιώτης πυροβολεί ξανά. Στη συνέχεια ακούγεται ένας στρατιώτης να φωνάζει «δόξα στην Ουκρανία» και ένας άνδρας απαντά με τη φράση: «δόξα στους ήρωες».

Το βίντεο τελειώνει με έναν άνδρα να λέει: «Μην έρχεστε στη γη μας».

ΠΗΓΗ ethnos

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου