Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Τα F-15E & F-35A της US Air Force στους ελληνικούς ουρανούς σε ένα πολύ εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ

 

Poseidon’s Rage 2022 – Η πρώτη συμμετοχή μαχητικών F-35A της USAF σε άσκηση στην Ελλάδα, μέσα από το φακό της 11Aviation Videos. 

Την πρωτιά της εμφάνισης στους ελληνικούς ουρανούς είχαν πάρει ιταλικά F-35A κατά τον Ηνίοχο του 2018. Παρά το γεγονός αυτό η παρουσία της USAF στην άσκηση Poseidon’s Rage στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα, τον Ιούνιο του 2022 ήταν εξαιρετικά πλούσια, μέσω της συμμετοχής σημαντικού αριθμού μαχητικών F-15E και F-35A.

Τα αμερικανικά αεροσκάφη προήλθαν από την αεροπορική βάση Lakenheath της RAF στη Βρετανία και στο γεγονός είχε δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα. Επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα με αφορμή ένα εξαιρετικό βίντεο, υψηλής ανάλυσης και ποιότητας, παραγωγή των εταίρων του DP της “11Aviation Videos“, που αναρτήθηκε πρόσφατα στο YouTube.

Η αναφορά σε αυτό και η παραπομπή από το DP, γίνεται ακριβώς επειδή η απήχηση της παραγωγής του Video των ελληνικών Rafale F3R της 332 Μοίρας, από την πρόσφατη αποστολή στην 114 Πτέρυγα Μάχης, ήταν ιδιαίτερα υψηλή για τα ελληνικά δεδομένα. Το ίδιο εντυπωσιακά είναι και τα πλάνα με τα F-15E και F-35A της USAF που ακολουθούν…


ΠΗΓΗ https://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου