Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Οι κουκουλωμένοι της NOVARTIS…

  Άννα Παναγιωταρέα 

Τη νύχτα της 4ης Φεβρουαρίου 2018, ο Παπαγγελόπουλος, αναπληρωτής υπουργός επί της Δικαιοσύνης, με τομέα ευθύνης την πάταξη της διαφθοράς, μόλις εξελθών εκ Μαξίμου και ιστάμενος επί του πεζοδρομίου της Ηρώδου Αττικού, παρουσία του σιωπηλού προϊστάμενου του Στ. Κοντονή, έκανε στην εκτάκτως κληθείσα τηλεόραση της ΕΡΤ βαρυσήμαντη δήλωση:

«Το σκάνδαλο της NOVARTIS αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο, από συστάσεως του ελληνικού κράτους». Δεν είχε καμία αμφιβολία περί ανυπαρξίας του τεκμηρίου αθωότητος, διότι, ο ίδιος, «με την πολύχρονη εμπειρία του ως εισαγγελέας -στη θητεία στην ΕΥΠ δεν αναφέρθηκε- και παρά το γεγονός ότι είχε βιαστικά ανατρέξει τον φακέλο, κατέληξε σ’ αυτό το συμπέρασμα».

Η ΔΗΛΩΣΗ πολιτικής αισχύνης και αγυρτίας του Παπαγγελόπουλου επέπρωτο να καταγραφεί στη νεότερη πολιτική Ιστορία ως η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από συστάσεως του ελληνικού κράτους, της αριστερής κυβέρνησης εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων, με σχέδιο την πολιτική και ηθική εξόντωσή τους. Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης και σπίλωσής τους προέβλεπε τη δημιουργία ψευδών ενδείξεων ενοχής για δήθεν χρηματισμό, προς εύνοια των συμφερόντων της φαρμακευτικής εταιρίας NOVARTIS. Η εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης, με πρωτομάστορα τον Παπαγγελόπουλο και εντολοδόχο την υφισταμένη του, Τουλουπάκη, η πόρτα του Κορυδαλλού θα άνοιγε διάπλατα για την υποδοχή τους.

ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ να άκουγα τα κριτήρια επιλογής και κατασκευής των τριών κουκουλοφόρων, δήθεν μαρτύρων των πράξεων διαφθοράς των καταγγελλομένων. Για να υπερασπιστεί ο Τσίπρας τους κουκουλοφόρους είχε πει στη Βουλή: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι έντιμοι, είναι ήρωες». Τους φόρεσαν κελεμπία, σαν εκείνες τις Κου Κλουξ Κλαν. Τους έβαλαν μάσκες, σαν εκείνες του βενετσιάνικου καρναβαλιού και δημιούργησαν ειδικό στούντιο στο οποίο έδιναν καταθέσεις με αλλοιωμένο το ηχόχρωμα φωνής. Πριν καν καταθέσουν οι κουκουλοφόροι, ο Παπαγγελόπουλος είχε βεβαία την ενοχή των δέκα πολιτικών!

ΣΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ, αναξιοπρεπείς και ανέντιμους κουκουλοφόρους έδωσαν κωδικοποιημένα ονόματα: «Ιωάννης Αναστασίου», «Μάξιμος Σαράφης», «Αικατερίνη Κελέση». Την κουκούλα της ανωνυμίας τους, στις 7 Αυγούστου 2022, προεξέτεινε για δυο χρόνια ακόμη η Οικονομική Εισαγγελία, «κατόπιν ελέγχου της συνδρομής των νομίμων και ουσιαστικών προϋποθέσεων και αιτιολογημένου αιτήματος της ΥΜΕ (Υπηρεσίας Προστασίας Μαρτύρων προς τον αρμόδιο Εισαγγελέα)». Μάλιστα. Μας εντυπωσιάσατε.

Ο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» έδωσε τέσσερις κουκουλωμένες καταθέσεις, ως αξιόπιστες. Συνελήφθη 26 Ιανουαρίου 2019, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την οικογένεια του, ενώ ήδη είχε στείλει την οικοσκευή του στην Ισπανία. Δεν ήταν μόνον άθλιος συκοφάντης, αλλά ίδιος εισπράκτωρ μίζας…

Ο «ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ» ήταν ο βασικός κουκουλοφόρος μάρτυς. Συνελήφθη, 24 Ιανουαρίου 2023, με την κατηγορία της συστάσεως και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης.

Η «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΕΛΕΣΗ» -την οποία ξεκουκούλωσε ο «Αναστασίου» και στενότατη συνεργάτης του Κων. Φρουζή- η αποκαλύψασα το περίφημο τροχήλατον. Ωστόσο, άλλα έλεγε κουκουλωμένη, άλλα είπε χωρίς… στην προανακριτική της Βουλής.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα αφήσει να καταγραφεί η σκευωρία NOVARTIS, το μέγιστο μεταπολιτευτικό πολιτικό σκάνδαλο κατά της Δημοκρατίας στη Σύγχρονη Πολιτική Ιστορία της Ελλάδας, σαν να μην υπήρξαν ένοχοι;

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ δικασταί εν Αθήναις» είπε ο Τσίπρας στη Βουλή. Οψόμεθα.

ΠΗΓΗ eleftherostypos

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου