Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Κόντρα Συρίγου- Βερναρδάκη για το φράχτη στον Έβρο. Βερναρδάκης: Ο φράχτης είναι άχρηστος

 

Σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα στον AΝΤ1 ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης ανέφερε επί λέξει ότι «ο φράκτης είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Δεν έχει κανένα νόημα».

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ 

-δεν είδαν τη χρησιμότητα του φράκτη τον Μάρτιο του 2020. 

-δεν συνειδητοποίησαν ότι για τη μεταφορά στην Ελλάδα περισσοτέρων από ένα εκατομμύριο ανθρώπων το 2015 δόθηκαν δισεκατομμύρια σε λαθροδιακινητές.

-δεν είδαν ότι η Τουρκία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας κατηύθυνε κεντρικά δεκάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες να παραβιάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν σε μαζικούς αριθμούς και με βίαιο τρόπο στην Ελλάδα και ο φράκτης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάσχεσή τους και στη ματαίωση των σχεδίων του Ερντογάν.

-Δεν έχουν καταλάβει ότι οι ανθρωπιστικοί νόμοι και οι διαδικασίες ασύλου χρησιμοποιούνται από την Τουρκία με καταχρηστικό τρόπο ως μέσο αποσταθεροποιήσεως μιας χώρας.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να προστατεύει την εδαφική της επικράτεια από ασύμμετρες επιθέσεις με σεβασμό πάντοτε στα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν θα επιτρέψει τον εξευτελισμό του θεσμού του ασύλου από την καταχρηστική εφαρμογή του. 

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε και το όνομα του κ. Alkiviadis Stefanis , ανθρώπου αφιερωμένου στο καθήκον, που εξακολουθεί να υπηρετεί με την ίδια αυταπάρνηση την Πατρίδα είτε ως αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, είτε ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, είτε ως σύμβουλος του πρωθυπουργού. 

Μακάρι να είχαμε πολλούς Στεφανήδες!


ΠΗΓΗ ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου