Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023 - Βγήκε από το υπόγειο ο Πολάκης: χυδαία επίθεση στον Σαββόπουλο


Μπροστά στην απελπισία του για την επερχόμενη ήττα ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνει στη μάχη τον Παύλο Πολάκη αίροντας τους… περιορισμούς αναφορικά με τη δράση και τη στάση του στο Διαδίκτυο. 

Η αισχρή, χυδαία και ακραία υβριστική επίθεση κατά του Διονύση Σαββόπουλου και ο χαρακτηρισμός του «θεραπαινίδα του μητσοτακέικου» επιβεβαιώνουν το comeback του αψύ Κρητικού.

Ο πολακισμός δεν έφυγε ποτέ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Απλά ο Τσίπρας είχε παροπλίσει τον άνθρωπο που έδωσε το όνομά του στον όρο. Άλλωστε και ο ίδιος ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στον προεκλογικό του αγώνα μετέτρεψε τον πολακισμό σε βασική γραμμή του κόμματός του.

Όμως, οι εξελίξεις, η αδυναμία να δημιουργηθεί ένα σκηνικό πόλωσης και να κυριαρχήσει η τοξικότητα, οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα να απελευθερώσει τον Παύλο Πολάκη από τα δεσμά του. Και αυτός το ανταπέδωσε με τον… καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτόν των ύβρεων και των αισχρών αναφορών που αποτελούν τον ορισμό της δολοφονίας χαρακτήρων.

Η ανάρτησή του για τον Διονύση Σαββόπουλο αποκαλυπτική (και των προθέσεων του Αλέξη Τσίπρα). Έρχεται να προστεθεί σε επιθέσεις στελεχών και υποψηφίων όπως αυτές της Έλενας Ακρίτα.

«Άντε χάσου, θεραπαινίδα του μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος! Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο» έγραψε στο Facebook, στέλνοντας το ανάλογο μήνυμα εντός και… εκτός ΣΥΡΙΖΑ.


ΠΗΓΗ https://tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου