Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Καλύτερα σφηνάκι, παρά το Μητσοτάκη

Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης

Αυτά και άλλα τέτοια έλεγε ο Τσίπρας στο τικ τοκ και να το αποτέλεσμα. Ότι ψήφισε του γύρισε μπούμερανγκ.

Ψήφισε απλή αναλογική και η ΝΔ, κόντεψε να πάρει αυτοδυναμία.

Ψήφισε τον ασφαλιστικό νόμο και ο Κατρούγκαλος σκόνταψε στον ίδιο το νόμο του.

Ψήφισε ψήφο στα 17 και η πλειοψηφία των νέων ψήφισε ΝΔ.

Ψήφισε το νόμο Παρασκευόπουλου και αποφυλάκισε εκατοντάδες παράνομους. Στις φυλακές πήρε πλειοψηφία 80% και βάλλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν τους αποφυλάκιζαν θα έπαιρναν περισσότερους ψήφους.

Ο γνωστός βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιαννούλης, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν κατανόησε το πρόγραμμά τους. Τι να πεί κανείς; 

Εγώ θα σύστηνα στο Τσίπρα, να αποστασιοποιηθεί για καμμιά δεκαριά χρόνια, να ασχοληθεί με κανένα μεταπτυχιακό και να επανέλθει αργότερα, σε κάποια δύσκολη συγκυρία, ως σωτήρας! 

Κερδισμένος μεν, εκνευρισμένος δε, ο Βελόπουλος….. Τι Χριστούς, τι Παναγίες, τι αλοιφές από μοναστήρια, χρησιμοποίησε και ήρθε ο Νατσιός και τον … σταύρωσε. Έδωσε πόνο αλύπητα.

Άρχισε τις λοιδορίες, τους αφορισμούς και τα υπονοούμενα. Δε μιλάω με υποκομματίδια, είπε . Σήκωσε το γάντι ο Νατσιός και του πάτησε το … κάλο . Ξεχωρίζω μια φράση από την απάντησή του : «Δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε. Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου; Η αλήθεια είναι ότι με το βιβλίο του «Ιησούς και Δίας», μας έχει μπερδέψει για το ποιον ακριβώς έχει για θεό του». 

ΤΕΛΟΠΟΝ, λοιπόν, κ. Βελόπουλε. 

Δεν έφτανε αυτό , αλλά μετά τη συνάντηση με τη κ. ΠτΔ, πλεύρισε Μητσοτάκη και Τσίπρα, με σταυρωμένα χέρια και παρακαλούσε να τον βάλλουν στο ντιμπέιτ. Ο πρωθυπουργός αδιάφορος του είπε, ότι δε θα γίνει συζήτηση. Μα του απαντά ο Βελόπουλος «το υποσχέθηκες στο λαό και θα εκτεθείς, αν δε γίνει».

Μιλάμε για ΤΟ επιχείρημα… Δε νομίζω να τον έπεισε.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Σρόιτερ, επισήμανε, ότι τα στελέχη, είτε εκλέχτηκαν, είτε όχι, πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα. «Θα παρακολουθείται η δραστηριότητά τους…». Μα πώς αναρωτήθηκε, ο δημοσιογράφος. Και απάντησε ο πρωθυπουργός «… ε, καλά αυτά είναι εύκολα για μας…». Εννοείτε… , υπάρχει προηγούμενη εμπειρία…  παρακολουθήσεων…

Καθώς ο Νατσιός αναστατώνει τους μητροπολίτες (δηλώσεις από μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως ), ο Κασσιδιάρης τρελαίνει τους συνταγματολόγους (… θα κατέβω με το συνασπισμό ανεξάρτητων υποψηφίων…). 

Ζούμε σκηνές Τουρκίας… 

Πάμε καλύτερα για κανένα σφηνάκι… 

ΠΗΓΗ lastpoint

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου