Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Τουρκία: Νέα επίθεση σε γραφεία του κόμματος της αντιπολίτευσης CHP

Νέο περιστατικό επίθεση κατά των κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζονται τα γραφεία του CHP σημειώθηκε αυτή τη φορά στην πόλη Ούρφα (Σανλιούρφα) της νοριοανατολικής Τουρκίας, όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Μαχμούτ Ανάλ.

Σε ανάρτησή του κατήγγειλε ότι άγνωστοι πυροβόλησαν το εκλογικό κέντρο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος στην πόλη και ότι έσκισαν τις αφίσες του κόμματος στους δρόμους της πόλης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

«Οι προβοκάτορες, με επικεφαλής αυτούς που δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν μαζί μας στο εκλογικό πεδίο, εκείνους που δεν μπορούσαν να βγουν δημόσια, και ανίκανους δειλούς, πυροβόλησαν με σφαίρες το εκλογικό γραφείο του Κόμματός μας στη Σανλιούρφα με σκοπό να απειλήσουν και να εκφοβίσουν!

Επιπλέον, οι αφίσες του υποψηφίου μας για την προεδρία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και των υποψηφίων αντιπροέδρων Εκρέμ Ιμάμογλου και Μανσούρ Γιαβάς στους δρόμους της Σανλιούρφα αφαιρέθηκαν και πετάχτηκαν στο έδαφος».

Στη Σανλιούρφα, δεν θα παραδοθούμε στους προβοκάτορες» συνεχίζει  και τονίζει: «δεν σας φοβόμαστε» και «το CHP θα γράψει ιστορία στη Σανλιούρφα!».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν γίνει επιθέσεις κατά των γραφείων του CHP, στο Ερζερούμ, στην Τραπεζούντα, στη Ριζούντα και τη Μερσίνα.

ΠΗΓΗ https://www.liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου