Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Υπογραφή MoU μεταξύ SCYTALYS και της Ινδονησιακής PTDI

Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Η ελληνική SCYTALYS υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την PT Dirgantara Indonesia (Indonesian Aerospace) που αφορά την συνεργασία και από κοινού εμπορική προώθηση του ολοκληρωμένου Συστήματος Αποστολής MIMS Airborne της SCYTALYS, σε αεροσκάφη CN235 που παράγονται από την ινδονησιακή εταιρεία.

Η υπογραφή του MoU έλαβε χώρα στις 24 Μαΐου, πρώτη ημέρα της Διεθνούς Ναυτιλιακής και Αεροδιαστημικής Εκθέσεως (LIMA 2023) που πραγματοποιείται στην Μαλαισία. Στην τελετή, παρέστη ο γενικός διευθυντής Αμυντικών Δυνατοτήτων Ινδονησίας Υποστράτηγο Dadang Hendrayudha. Υπέγραψαν ο κ. Indar Atmoko Επικεφαλής Εμπορικών Δραστηριοτήτων της PTDI και ο κ. Alvin L. διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ασίας – Ειρηνικού (APAK) της SCYTALYS.

Ο συνδυασμός αεροπορικής πλατφόρμας εγνωσμένης αξιοπιστίας, όπως είναι το CN235 και ικανών για το μέλλον Συστημάτων Αποστολής, υπόσχεται να προσφέρει σε επιχειρησιακούς χρήστες της περιοχής ένα Αεροσκάφος Ναυτικής Επιτήρησης με ικανότητες ανθυποβρυχιακού πολέμου και εναντίον μονάδων επιφανείας.


ΠΗΓΗ doureios

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου