Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ο Κουτσούμπας «σφάζει» την Κωνσταντοπούλου με την… καρδούλα

Ανεμοδείκτης
Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος 

Ένα από τα - μέχρι στιγμής και προς το παρόν - χαριτωμένα της προεκλογικής περιόδου, είναι η εκστρατεία αγάπης και τρυφερότητας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τις καρδούλες και τα σχεδόν ψιθυριστά σχόλια, που φαίνεται μάλιστα ότι σε έναν βαθμό αποδίδουν.

Πιο χαριτωμένη όμως και μάλλον πιο επιτυχημένη, είναι η τακτική του Δημήτρη Κουτσούμπα. Ο γγ του ΚΚΕ έχει κάνει πολλές επικοινωνιακές υπερβάσεις, έχει φανερώσει ένα χιούμορ που εξέπληξε πολλούς και μένει να φανεί την προσεχή Κυριακή τι θα γράψει το εκλογικό κοντέρ και από πού θα μαζέψει ψήφους. 

Σε μία νέα ένδειξη του χιούμορ του, ο γραμματέας του ΚΚ περιέλαβε τη Δευτέρα το απόγευμα σε δημόσια ομιλία του την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και από το βήμα σχημάτισε κι εκείνος μία… «καρδούλα» με τα χέρια του, αστειευόμενος για την κίνηση που κάνει διαρκώς η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας. 

Φραστικά πάντως ήταν κάπως πιο σκληρός και μίλησε για «κόμματα που (…) αποτελούν αντιδραστικά προσωποπαγή μορφώματα και πάντα χρήσιμες πολιτικές τσόντες του συστήματος». 

Ο γγ τόνισε σχετικά: «Μα καλά, δεν προκαλεί προβληματισμό σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο για παράδειγμα η υπέρμετρη προβολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης;». 

Και πρόσθεσε: «Εχει και η κοροϊδία τα όριά της. Χώρια που η συγκεκριμένη δικηγόρος-πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι όντως συνεπής στις απόψεις της. Αλλά οι απόψεις της ήταν αυτές που την οδήγησαν να μην φέρει καν προς συζήτηση, όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής, την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων». 

Θα μπορούσε να προσθέσει και το γνωστό «να τα λέμε κι αυτά»… 

ΠΗΓΗ reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου