Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Πολεμική Αεροπορία: Η Realiscape παρουσίασε το λογισμικό ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων πτήσεων ENORASYS στο ΚΕΑΤ

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε (δείτε ΕΔΩ) ότι στις 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας ελβετικής Realiscape με αρμόδιους επιτελείς του ΚΕΑΤ. Σκοπός της συνάντησης ήταν η επίδειξη του λογισμικού ENORASYS το οποίο προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις στην ανάλυση και επεξεργασία των δεδομένων των πτήσεων, με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας και αποδοτικότητας των εκπαιδεύσεων-ασκήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).

Να σημειωθεί ότι στις 14 Φεβρουαρίου του 2023 η ίδια εταιρία παρουσίασε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) προτάσεις για την αναβάθμιση των υφιστάμενων εξομοιωτών βολής των αρμάτων μάχης

Leopard-1A5. H Realiscape έχει παρουσία και στην Ελλάδα (Πάτρα) και εξειδικεύεται σε εκπαιδευτικά συστήματα εξομοίωσης. Οι λύσεις που προσφέρει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, είναι η πλατφόρμα Holotrac (σύστημα το οποίο δημιουργεί περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας για πλειάδα εφαρμογών), ο εκπαιδευτικός εξομοιωτής πυροσβεστικής FireMeister και οι εξομοιωτές V-Lab, ενώ μπορεί να προσαρμόσει τα συστήματα της ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

ΠΗΓΗ defencereview

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου