Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Θάνος Δημάδης για Κασσελάκη: Το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών δεν τον γνωρίζει


Μία αποκάλυψη που διαψεύδει ένα κομμάτι του βιογραφικού του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, ο οποίος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ουάσιγκτον. Πιο συγκεκριμένα, στο βιογραφικό του κ. Κασσελάκη που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται πως έχει εργαστεί στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσιγκτον. 

Κατά συνέπεια, ο δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενημέρωσε πως ήρθε σε επαφή με το CSIS, το οποίο απάντησε πως «δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενό τους». Στο τέλος, ο Θάνος Δημάδης καταλήγει, ζητώντας από τον κ. Κασσελάκη «να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσιγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν». 

Το παραπάνω αίτημα, μάλιστα, το επαναλαμβάνει και σε σχόλιό του, στο οποίο παρουσιάζει ακριβώς την απάντηση του CSIS: «Σε δήλωση του το CSIS λέει "We have looked into this and we could not locate a record of an affiliation with CSIS". Προσθέτουν ότι "though candidly our records aren't perfect -- records from years ago are unfortunately often incomplete", και εξ ου ο κ. Κασσελάκης έχει υποχρέωση να δηλώσει ΠΟΤΕ και με ΠΟΙΑ ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον όπως λεέι. Αν ήταν πραγματικά εργαζόμενος του αμερικανικού think tank, οφείλει να απαντήσει για να διασταυρωθεί τι είναι αληθές και τι ψευδές στο βιογραφικό του κ. Κασσελάκη».

Αν μη τι άλλο οφείλει να δώσει μια ειλικρινή απάντηση στον κόσμο που εμπιστεύεται ένα νέο πρόσωπο. Τέλος, να σταματήσει το κακό συνήθειο που έχει να λέει ψέματα, γιατί, όπως φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν (σε) αυτά που λέει. Γιατί και την ΑΔΕΔΥ έλεγε ότι συνάντησε, αλλά η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε ότι δεν βρέθηκαν ποτέ.

Πάλι ψεύδεται ο κ. Κασσελάκης;

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη: «Πάλι ψεύδεται ο κ. Κασσελάκης; Στο βιογραφικό του που είναι αναρτημένο στην σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον. Επειδή ζω και εργάζομαι στην Ουάσινγκτον επικοινώνησα με τον Κέντρο όπου μου δήλωσαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενο τους. Οφείλει ο κ. Κασσελάκης να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν!»

ΠΗΓΗ https://tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου