Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Ο 5χρονος Αταλά πυροβολήθηκε από τη Χαμάς – Έλεγαν πως δεν θα ζήσει αλλά σώθηκε από την ισραηλινή αστυνομία


Τώρα, ξέρει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει

Διανύοντας την τρίτη εβδομάδα από την αρχή του πολέμου στο Ισραήλ, από τη στιγμή, δηλαδή, που η Χαμάς ξεκίνησε την επίθεσή της, καθημερινά καταγράφονται χιλιάδες θάνατοι. Μάλιστα, από την σφαγή που είχε γίνει σε κιμπούτζ του Ισραήλ, η αστυνομία της χώρας είχε καταφέρει να βγάλει ζωντανό, μεταξύ άλλων, ένα αγοράκι 5 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποίησε στο Χ (πρώην Twitter) ο λογαριασμός @yaelbt, στο βίντεο φαίνεται ο 5χρονος Αταλά, ο οποίος διασώθηκε από την Ισραηλινή αστυνομία. Όπως αναφέρει ο λογαριασμός, το παιδί πυροβολήθηκε από την Χαμάς, ενώ ο γιατρός που το εξέτασε μετά τον πυροβολισμό, ανέφερε πως δεν θα ζήσει. Η αστυνομία, όμως, το μετέφερε γρήγορα στο νοσοκομείο.

Η κίνηση αυτή της Ισραηλινής αστυνομίας, είχε ως αποτέλεσμα το παιδί να δεχτεί την κατάλληλη νοσηλεία και να καταφέρει να ανοίξει ξανά τα μάτια του. Οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το παιδί, όταν αυτό άρχισε να έχει ξανά επαφή με το περιβάλλον, το οποίο τους είπε πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει αστυνομικός.

Συγκεκριμένα, η χρήστης @yaelbt  έγραψε στο Χ:

 «Όταν οι τρομοκράτες της Χαμάς επιτέθηκαν σε μια μουσουλμανική οικογένεια Βεδουίνων από το Rahat, ο πατέρας τους φώναξε “είμαστε Άραβες!”, και εκείνοι απάντησαν “είστε περισσότερο Εβραίοι από τους Εβραίους!“. Στη συνέχεια οι τρομοκράτες δολοφόνησαν τον πατέρα και πυροβόλησαν τον 5χρονο Atallah.

Η αστυνομία έφτασε και ο παραϊατρικός διαπίστωσε ότι ο Atallah δεν θα τα κατάφερνε, αλλά αποφάσισαν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο ούτως ή άλλως, παρά το γεγονός ότι οι τρομοκράτες εξακολουθούσαν να περιφέρονται στην περιοχή. 

Λίγες μέρες αργότερα, ο μικρός Atallah άνοιξε τα μάτια του στο νοσοκομείο και συνάντησε τους αστυνομικούς που τον έσωσαν. Τους είπε ήδη ότι θέλει να μπει στην αστυνομία όταν μεγαλώσει».

ΠΗΓΗ https://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου