Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Όμηρος της Χαμάς περιγράφει τις 7 εβδομάδες αιχμαλωσίας της και προκαλεί ανατριχίλα- Αγνοείται ο πατέρας των παιδιών της

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μια μητέρα, όμηρος της Χαμάς περιγράφει τις επτά εβδομάδες αιχμαλωσίας και τις παρομοιάζει  με «ρωσική ρουλέτα». Η πίστη της στους ανθρώπους δεν κλονίστηκε καθώς οι άλλοι αιχμάλωτοι έδιναν πρόθυμα τις μερίδες φαγητού στις 3χρονες δίδυμες κόρες της για να τις κρατήσουν στη ζωή.

Η 34χρονη Sharon Alony-Cunio, περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε η ίδια και η οικογένειά της όταν η Χαμάς εισέβαλε στο σπίτι τους στο κιμπούτς Nir Oz στις 7 Οκτωβρίου και απήγαγε την ίδια, τον σύζυγό της, David, και τα δίδυμα κοριτσάκια τους, Emma και Yuli.

Στριμωγμένη σε έναν στενό χώρο με άλλους 12 ομήρους στην αρχή, η οικογένειά της ήταν στο έλεος των τρομοκρατών, οι οποίοι στη συνέχεια άρχισαν να τους μετακινούν συνεχώς σε όλη τη Γάζα για να ξεφύγουν από τον προελαύνοντα ισραηλινό στρατό και τις αεροπορικές επιδρομές, δήλωσε η Alony-Cunio στο Reuters.

 «Πρόκειται για ρωσική ρουλέτα. Δεν ξέρεις αν αύριο το πρωί θα σε κρατήσουν ζωντανό ή θα σε σκοτώσουν επειδή το θέλουν ή επειδή βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο», είπε.

Η μητέρα των δύο παιδιών είπε ότι ένα από τα κορίτσια της χωρίστηκε από αυτούς για 10 ημέρες πριν τελικά επιστρέψει, ενώ ο σύζυγός της απομακρύνθηκε από την ομάδα τρεις ημέρες πριν η μητέρα και τα δίδυμα απελευθερωθούν τον περασμένο μήνα. Ο ίδιος παραμένει αιχμάλωτος.

ΠΗΓΗ  https://eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου