Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Γυναίκα σκότωσε τους γονείς της και ζούσε μαζί με πτώματά τους για 4 χρόνια


Γυναίκα στις ΗΠΑ μαχαίρωσε την μητέρα και δηλητηρίασε τον πατέρα της, κρατώντας τα πτώματα στο σπίτι για τέσσερα χρόνια.

Γυναίκα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη στις ΗΠΑ για τη δολοφονία των γονιών της και τη διαβίωση με τα πτώματά τους για τέσσερα χρόνια, στο ίδιο σπίτι προκαλώντας ανεπανάληπτο σοκ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εισαγγελία, η δράστης σκότωσε τον πατέρα της, δημιουργώντας ένα «κοκτέιλ φαρμάκων», τα οποία συνέθλιψε και τα έβαλε μέσα στο αλκοολούχο ποτό που του ετοίμαζε για να πιει.

Όσων αναφορά την μητέρα της, εκείνη την χτύπησε άγρια με ένα σφυρί και τη μαχαίρωσε πολλές φορές στο στήθος με ένα κουζινομάχαιρο που αγόρασε για αυτό τον σκοπό, ανέφερε ο δικηγόρος της, τον Ιούνιο του 2019.

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, συνέχισε να ζει με τα πτώματά τους, με την κατηγορούμενη να εξηγεί ότι είχε «φτιάξει έναν αυτοσχέδιο τάφο» καλυμμένο με κουβέρτες, φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής για τον πατέρα της, ο οποίος ήταν «θαμμένος» στο υπνοδωμάτιο και το γραφείο του.

Ο εισαγγελέας είπε ότι το πτώμα της μητρέρας ήταν τυλιγμένο σε υπνόσακο και κρυμμένο μέσα σε μια ντουλάπα.

Τα πτώματά τους ήρθαν στο φως μετά από την αναζήτηση των γειτόνων, οι οποίοι υποψιάζονταν πως κάτι δεν πάει καλά. Όλο αυτό το διάστημα κάλυπτε τους φόνους λέγοντας ψέματα για το πού βρίσκονταν η μητέρα και ο πατέρας της, ενημερώνοντας τους πάντες ότι το ζευγάρι δεν ήταν καλά, βρισκόταν σε διακοπές ή έκανε μακρινά ταξίδια.

Το έγκλημα της προκάλεσε σοκ, ενώ η διαβίωση με τα πτώματά τους, αλλά και η κατάσταση στην οποία τα βρήκαν οι αστυνομικοί, ήταν για εκείνους κάτι αποτρόπαιο, ανέφεραν.

ΠΗΓΗ https://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου