Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

"Χτύπημα" κοντά στο Ρίον σε σπείρα που έφερνε 151 κιλά χασίς από την Αλβανία - Ανάμεσα τους ένας 81χρονος!!!

Για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθησαν τρεις άντρες, ηλικίας 38, 40 και 81 ετών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών. Οι συλλήψεις έγιναν κατόπιν αξιοποίησης πληροφορίας για ημεδαπούς, που εισάγουν μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από Αλβανία και τις διακινούν σε άλλους μικροεμπόρους.
Οι συλληφθέντες κινούνταν με δύο αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό. Κατασχέθηκαν 151 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τρία γραμμάρια κοκαΐνης και ένα πιστόλι των 9mm με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:
"Συνελήφθησαν χθες (2-9-2012) το απόγευμα, στο 202ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 38, 40 και 81 ετών, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, για ημεδαπούς, που εισάγουν μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από Αλβανία και τις διακινούν περαιτέρω σε άλλους μικροεμπόρους, εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω δράστες στην Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών, όπου κινούντο με δύο αυτοκίνητα.
Κατασχέθηκαν:
• Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους –151.000- γραμμ.
• Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους τριών (3) γραμμ.
• Ένα (1) πιστόλι των 9mm με γεμιστήρα και –5- φυσίγγια.
• Το χρηματικό ποσό των –1.000- ευρώ.
• Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
• Δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (3-9-2012), στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών".

ΠΗΓΗ thebest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου