Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πάτρα: Καθημερινά τα δράματα στα γραφεία της ΔΕΗ - Πολύτεκνος υπέστη εγκεφαλικό όταν έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειάς του!

Καθημερινά είναι τα δράματα που έρχονται στη δημοσιότητα με πρωταγωνιστές πολίτες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν οικονομικά στα υπέρογκα ποσά που ζητά η ΔΕΗ μετά την ενσωμάτωση του «χαρατσιού» στους λογαριασμούς για να μην τους κόψει την ηλεκτροδότηση.

Την περασμένη Παρασκευή συνεργείο της ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε πολύτεκνη οικογένεια, που κατοικεί στον Άγιο Στέφανο Αχαΐας.

Το θέμα έλαβε και πανελλαδικές διαστάσεις, καθώς συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν ότι ο πατέρας της οικογένειας, εξαιτίας της υπερβολικής φόρτισης και της στενοχώριας του, υπέστη εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρίου, όπου κι εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο, στελέχη της ΔΕΗ, τα οποία ενημερώθηκαν για το περιστατικό, επιμένουν στην καταβολή ολόκληρου του ποσού για την επανασύνδεση του ρεύματος.
ΠΗΓΗ  thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου