Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

EKTAKTO-Nέα επίθεση από Ζαχάροβα σε Ελλάδα για την απέλαση των διπλωματών-Τι είπε για Νούλαντ & για τις φωτιές στη Πελοπόννησο

”Η Ελλάδα, με την οποία μας συνδέουν βαθιές ιστορικές ρίζες, ανακοίνωσε την απέλαση Ρώσων διπλωματών μια πολύ συγκεκριμένη ημέρα – τις 6 Απριλίου. Πόσο συμβολικό, αυτή είναι μια μαύρη μέρα στην ιστορία της Ελλάδας. Ήταν στις 6 Απριλίου 1941 που το ναζιστικό Ράιχ επιτέθηκε στη χερσόνησο (επιχείρηση «Μαρίτα»), για τους Έλληνες η 6η Απριλίου είναι για εμάς σαν 22 Ιουνίου. Τι ήταν από την πλευρά των Αμερικανών συμβούλων, σύμπτωση ή διαβολικά ακριβής υπολογισμός;”

H Ζαχάροβα επεσήμανε επίσης το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα βρισκόταν στην Αθήνα η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ. «Και αν η Νούλαντ εμφανιστεί κάπου, τότε μην περιμένετε καλά πράγματα από εκεί», σημείωσε h διπλωμάτης.

“Και αυτό παρά το γεγονός ότι μοιραζόμαστε την πίστη με τους Έλληνες, κληρονομούμε την ίδια παράδοση και γενικά δεν αρνηθήκαμε ποτέ να βοηθήσουμε τους Έλληνες φίλους μας. Τι αξίζει η περσινή μας βοήθεια με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο”, σημείωσε η Ζαχάροβα.

 
ΠΗΓΗ directus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου