Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Καταγγελία: Διαφήμιση της τουρκικής Pegasus Αirlines στο Αεροδρόμιο Λάρνακας


Μια σοβαρή καταγγελία δέχτηκε το SigmaLive που αφορά διαφήμιση εντός του Αεροδρομίου Λάρνακας των τουρκικών αερογραμμών Pegasus που εκτελούν πτήσεις από και προς κατεχόμενα.
Συγκεκριμένα στην καταγγελία σημειώνεται πως στην είσοδο του αερολιμένα προβάλλεται μεταξύ άλλων στον φωτεινό πίνακα μια κυλιόμενη διαφήμιση της Pegasus, τουρκικών συμφερόντων, η οποία εξυπηρετεί το παράνομο αεροδρόμιο στην Τύμπου.
 
Σημειώνεται ότι συγκεκριμένη εταιρεία που είναι  o αρμόδιος οργανισμός αποκλειστικά αφιερωμένος στη διαφήμιση αεροδρομίων, συμπεριλαμβανομένων και των  Αεροδρομίων Λάρνακας-Πάφου, δραστηριοποιείται και σε άλλα αεροδρόμια, σε Μάλτα, Κροατία Ουγγαρία  και Καμπόντζη. Ακόμα παραμένει ασαφές αν η διαφήμιση των τουρκικών αερογραμμών έγινε κατά λάθος άλλα σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να γίνουν οι νενομισμένοι έλεγχοι για  ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. 
 
Το SigmaLive επικοινώνησε με την διαχειρίστρια εταιρεία Hermes AirPorts η οποία επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε και αυτή παράπονο και το όλο ζήτημα βρίσκεται υπό διερεύνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου