Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

ΥΦΕΘΑ: Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την συντήρηση, αναβάθμιση και επέκταση του Ναυστάθμου της Σούδας – Δείτε την προκήρυξη


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΦΕΘΑ) κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης υπέγραψε την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης έργου στο πλαίσιο της συντήρησης, αναβάθμισης και επέκτασης των Υποδομών Ναυτικών Εγκαταστάσεων του Ναυστάθμου Κρήτης (ΝΚ).

Όπως αναφέρουν στρατιωτικές πηγές, με την ολοκλήρωση του συνολικού πρoγράμματος, ο Ναυτικός Ναύσταθμος της Σούδας θα εκσυγχρονιστεί και θα αποτελέσει τη δεύτερη μόνιμη μεγάλη βάση του Πολεμικού Ναυτικού, μαζί με τον σημερινό κύριο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ενώ πρόκειται να αναβαθμιστεί ο ήδη κομβικός και επιχειρησιακός ρόλος της Κρήτης.

Ειδικότερα, στη σχετική προκήρυξη του διαγωνισμού, που είχε αναρτηθεί στην Διαύγεια στις 10 Απριλίου 2023, αναφέρεται πως η συνολική προθεσμία για την εκπόνηση του αμιγώς μελετητικού αντικειμένου της σύμβασης είναι δέκα μήνες από την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού, ενώ το κόστος ανέρχεται στα 411.742,28 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝ 

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

ΠΗΓΗ onalert

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου