Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Στην ΓΑΔΑ ύποπτος Πακιστανός για την επίθεση στην 15χρονη

Τα αποτελέσματα των ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί αν ταυτοποιούνται με τα δείγματα γεννετικού υλικού που βρέθηκαν στην 15χρονη περιμένει η Ασφάλιεα Αττικής. Ο 21χρονος Πακιστανός καρτείται στην ΓΑΔΑ και εντπίστηκε στην επιχείτηση της ΕΛ. ΑΣ για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών

Ο νεαρός αλλοδαπός προσήχθη και εξετάζεται μέχρι αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Αττικής , καθώς φέρεται να έχει άμεση εμπλοκή στην επίθεση και τον βαρύτατο τραυματισμό της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο στις 23 Ιουλίου.


Ο ύποπτος εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και είχε γίνει αντιληπτός στην περιοχή και στο σημείο της επίθεσης, λίγες ώρες πριν το κορίτσι βρεθεί κακοποιημένο στα βράχια, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου. Ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί, με προορισμό την Αθήνα.

Από τον 21χρονο Πακιστανό έχει ληφθεί δείγμα DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα και το σώμα της κοπέλας και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.


ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου