Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Άγγλοι στο ραντεβού τους με τις... γκάφες!

Άγγλοι στο ραντεβού τους με τις... γκάφες!
Διεθνώς ρεζίλι έχουν γίνει οι Βρετανοί, οι οποίοι κάθε ημέρα κάνουν και μια απίστευτη γκάφα, με την λίστα να μην έχει τέλος!
 
Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου να έχουν μόλις μία εβδομάδα που έχουν ξεκινήσει, ωστόσο οι διοργανωτές μας έχουν... χαρίσει ήδη πολλά ευτράπελα.

Ένας 11χρονος ρεζίλεψε το Ολυμπιακό Λονδίνο

pitsirikas_londino
Ο εντεκάχρονος Liam Corcoran κατάφερε να ρεζιλέψει ολόκληρο το ολυμπιακό «αμυντικό σύστημα» των Βρετανών.
Ο μπόμπιρας κατάφερε να επιβιβαστεί σε πτήση από Μάντσεστερ προς Ρώμη, χωρίς καν να έχει μαζί του διαβατήριο και boarding pass, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε δύο αεροδρόμια.
Ο μικρός καταφέρει να περάσει τους... εξονυχιστικούς ελέγχους δίχως να γίνει αντιληπτός από κανέναν!


Παρολίγον δπλωματικό επεισόδιο
gafa_3
Οι Βρετανοί διοργανωτές λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ποδοσφαίρου για το ολυμπιακό τουρνουά γυναικών ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και την Κολομβία έδειξαν κατά λάθος τη σημαία της Νότιας Κορέας, με αποτέλεσμα οι παίκτριες της Βόρειας Κορέας να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και η αναμέτρηση να ξεκινήσει με καθυστέρηση τουλάχιστον μιας ώρας!
Όπως ήταν φυσικό το θέμα πήρε προεκτάσεις με τον εκπρόσωπο της Βόρειας Κορέας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή Ουμ Τσανγκ να εκφράζει την οργή του για το λάθος που είχε ως αποτέλεσμα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με την Κολομβία στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκόβης για το Ολυμπιακό τουρνουά.


Έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα
gafa_2
Η χειρότερη γκάφα που έχει συμβεί μέχρι στιγμής!
Στις 1.14 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας η Ολυμπιακή Φλόγα έσβησε!
Για την ακρίβεια είχε φυλαχτεί σε ένα από τα φανάρια που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας προκειμένου το καζάνι να μεταφερθεί σε άλλο σημείο του σταδίου.
Η φλόγα όμως έσβησε και το περίτεχνο καζάνι, άναψε και πάλι το πρωί της Δευτέρας στις 9.00.
Οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν το περιστατικό δίνοντας τη δικαιολογία ότι αυτό συνέβη επειδή το καζάνι στο οποίο φιλοξενείται η φλόγα έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο μέρος του σταδίου.


Έχασαν και τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ αξίας 52.000 ευρώ
webley
H αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως χάθηκε ένα σετ κλειδιών από το Γουέμπλεϊ στις 24 Ιουλίου, κάτι που επιβεβαίωσε και η Σκότλαντ Γιαρντ.
Oι βρετανοί αξιωματικοί που κλήθηκαν να ερευνήσουν το θέμα δήλωσαν πάντως ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Λέγεται, πως για να αντικαταστήσουν τα κλειδιά υψηλής τεχνολογίας που χάθηκαν, θα πρέπει να δαπανηθούν 52.000 ευρώ.
Το κόστος, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι κοινά κλειδιά αφού έχουν αισθητήρες, λέιζερ και κωδικούς.

Ποιος είναι αυτός στην φωτογραφία;;;
gafa_1
Ο Βρετανός σπρίντερ, Άνταμ Τζέμιλι προσπαθούσε να καταλάβει ποιος είναι αυτός στην φωτογραφία της διαπίστευσής του.
Διότι ο ίδιος δεν είναι !
Ο 18χρονος αθλητής έγραψε μάλιστα στο twitter: «Η Ολυμπιακή διαπίστευσή μου για τους Αγώνες. Ποιος είναι αυτός ο τύπος;;"».
Ο Τζέμιλι πριν από λίγες εβδομάδες στην Βαρκελώνη έκανε χρόνο 10.05, που είναι ο δεύτερος καλύτερος για φέτος στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου