Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεία: Ο εραστής της παπαδιάς έπαιρνε επίδομα αναπηρίας!!!

Ηλεία: Ο εραστής της παπαδιάς έπαιρνε επίδομα αναπηρίας
Στον αανακριτή θα οδηγηθούν σήμερα στις 11:00 η παπαδιά και ο εραστής της που κατηγορούνται για τον φόνο του ιερέα στην Ηλεία ενώ οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό.
Όπως αναφέρει το patrisnews.gr άτομο με ειδικές ανάγκες είναι -σύμφωνα με το κράτος- ο κατηγορούμενος.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες ο 41χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος πριν από αρκετά χρόνια από το οποίο τραυματίστηκε στο χέρι. Κατά το ιατρικό πόρισμα δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τραυματισμένο χέρι του για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας.

Πάντως η αστυνομία αναμένεται με συμπληρωματική της έκθεση θα συμπεριλάβει και το πιο πάνω γεγονός στη δικογραφία.
Ο κ. Άρης Παναγιωτόπουλος, ένας εκ των δικηγόρων της παπαδιάς ο οποίος είχε συνάντηση χθες με την κατηγορουμένη, δήλωσε στο Iliaoikonomia.gr:
«Στη συγκεκριμένη υπόθεση ο κάθε κατηγορούμενος θα πρέπει να έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του, όποια αυτή του αναλογεί και όχι να επιχειρεί δημόσια να επιρρίψει ευθύνες που του αναλογούν. Βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάκρισης όπου εκεί η εντολέας μας θα εκθέσει τους ισχυρισμούς της σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν την ημέρα εκείνη με βασικό ισχυρισμό ότι ουδέποτε έπεισε με οποιονδήποτε τρόπο τον συγκατηγορούμενό της να προβεί στην πράξη την οποία αποδεδειγμένα τέλεσε.»

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου