Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Φουρτούνα» στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκαλεί η σκληρή κριτική που άσκησαν στον πρόεδρο, Πάνο Καμμένο, οι κύριοι Χρήστος Ζώης και Κώστας Μαρκόπουλος, κατά τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.

Οι κύριοι Ζώης και Μαρκόπουλος επέκριναν την στρατηγική του προεδρου του κόμματος, ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση.

Όταν ειδοποιήθηκε για όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκειά της, ο κ. Καμμένος έσπευσε σε αυτήν και, παίρνοντας το λόγο, τόνισε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθά το κόμμα αυτού του είδους η κριτική και η εσωστρέφεια.


Μετά την ομιλία του ο κ. Καμμένος αποχώρησε αμέσως, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη αναταραχή μεταξύ των στελεχών στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολιτικό «φλερτ» του προέδρου του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται αποδεκτό από στελέχη του κόμματος και προκαλεί αντιπαραθέσεις κυρίως από εκείνους που προέρχονται από τη ΝΔ.

Μετά τις αντιδράσεις των κορυφαίων στελεχών του κόμματος και τις αναταράξεις που προκλήθηκαν, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 16.30 το απόγευμα της Δευτέρας.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου