Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Μουζάλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερέβαλε σε όσα έλεγε το 2015 λόγω… ρομαντισμού

 

Ο ρομαντισμός είναι η αιτία που ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες στο δρόμο για την εξουσία το 2015 και τελικά όχι μόνο δεν τα έκανε αλλά έπραξε τα αντίθετα, αυξάνοντας φόρους, νομοθετώντας τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμού, φέρνοντας τα Funds και τους servicers, μειώνοντας μισθούς και συντάξεις και κυρίως ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο…

Αυτό υποστήριξε ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στο ATTIKA TV και απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου η οποία είχε ως εξής:

«Σας εμπιστεύεται ο κόσμος; γιατί το 2015 λέγατε με ένα νόμο και ένα άρθρο θα καταργήσετε το μνημόνιο. Λέγατε σεισάχθεια για τα δάνεια. Τελικά εσείς νομοθετήσατε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Φτιάξατε ένα πλαίσιο να έρθουν funds και οι servicers και τώρα κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι κάνει τους πλειστηριασμούς και έχει αφήσει τους δανειολήπτες στα χέρια, στα νύχια των funds».

Η απάντηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ αφοπλιστική:

«Έχετε δίκιο για το 2015, νομίζω και εγώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη δυσκολία που βρέθηκε όντως πρώτη φορά κυβέρνηση υπερέβαλε σε αυτά τα οποία έλεγε. Πιθανώς ρομαντισμός λέω εγώ, ο άλλος μπορεί να πει δεν είχαμε ιδέα, ό,τι και να πείτε δεν έχει σημασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου