Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Ασύλληπτος Δημ. Αβραμόπουλος! Παριστάνει την 5η φάλαγγα ή τον Τούρκο πολιτικό;


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, που διετέλεσε και υπουργός Άμυνας και Εξωτερικών της Ελλάδας, όπως και Ευρωπαίος Επίτροπος, ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι, ότι ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, θα υποχωρήσει στο θέμα της πώλησης των αμερικανικών μαχητικών F-16 στην Τουρκία. Λοιπόν, και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Πρώτον, για τον γερουσιαστή Μενέντεζ, που είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, αποφασίζει ο ίδιος και μόνο, όχι ο κ. Αβραμόπουλος ή οποιοεσδήποτε άλλος Έλληνας πολιτικός. Όταν, λοιπόν, λέει όχι στα F-16 μέχρι η Τουρκία να αποδεχθεί ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Ελλάδας, εννοεί ΟΧΙ. Το έχει δηλώσει ο ίδιος πολλές φορές. Το γνωρίζουν ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν και ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, οι οποίοι προσπαθούν να γίνουν δεκτοί ο όροι του γερουσιαστή.

Δεύτερον, ο κ. Αβραμόπουλος με τη δήλωση του στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του Σκάι, του συναδέλφου Άκη Παυλόπουλου, στην παρουσία του Μανώλη Κωστίδη, επαναφέρει την ηττοπάθεια στον ελληνικό λαό, ότι τάχατες ότι ο κ. Μενέντεζ δεν εννοεί αυτά που λέει. Ευτυχώς δεν είναι Έλληνας πολιτικός. Επίσης, ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε μία ψεύτικη εικόνα και κατηγόρησε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού ως “εθνικιστές”. Εθνικιστής, προφανώς είναι ο ίδιος και οι όμοιοι του.

Τρίτον, ο γερουσιαστής Μενέντεζ υποστηρίζει με όλη του την καρδιά και όλη του την ψυχή την Κύπρο και το λαό της. Υποστηρίζει τη χωρίς όρους επανένωση του νησιού και την αποχώρηση όλων των ξένων στρατευμάτων και φυσικά των ξένων εγγυήσεων. Πόσοι Έλληνες πολιτικοί έχουν τόσο καθαρή θέση;

Τέταρτον, ο Ρόμπερτ Μενέντεζ βοηθά με όλα τα μέσα που διαθέτει την Ελλάδα, διότι οι Ελληνοκύπριοι φίλοι του δεν διαχωρίζουν τη Μητέρα Πατρίδα από την Κύπρο. Είναι ένα και το αυτό. Ο γερουσιαστής είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Ελλάδας και της Κύπρου επειδή οι Ελληνοκύπριοι φίλοι του τον ψηφίζουν και συμμετέχουν ενεργά στην υποστήριξη των προεκλογικών του εκστρατειών.

Οι Ελλαδίτες αδελφοί μας στην Ομογένεια των ΗΠΑ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τον αγνοούν και δεν τον υποστηρίζουν, ειδικά οι περισσότεροι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Γιατί δεν τους μιλά ο κ. Αβραμόπουλος; Φίλοι του είναι όλοι αυτοί… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου