Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

IDF: Η Χαμάς λεηλατεί προμήθειες από πολίτες της Γάζας


Τρομοκράτες της Χαμάς παίρνουν προμήθειες που προορίζονται για τους κατοίκους της Γάζας, όπως φαίνεται από βίντεο το οποίο ανήρτησαν οι IDF. Σύμφωνα με τους Times of Israel, ο αραβόφωνος εκπρόσωπος των IDF λέει ότι οι πράκτορες της Χαμάς παίρνουν τις προμήθειες και τις φορτώνουν στο όχημά τους, χτυπούν τους πολίτες και στη συνέχεια οδηγούν σε μια τοποθεσία που είναι γνωστό ότι συνδέεται με την τρομοκρατική ομάδα.

Ο στρατός λέει ότι οι εικόνες τραβήχτηκαν στη γειτονιά Shuja'iyya της πόλης της Γάζας. Δεν αναφέρει πότε συνέβη το περιστατικό.

«Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στερεί από τους κατοίκους της Γάζας τρόφιμα και εξοπλισμό και τα παραδίδει στα μέλη της και στις ανάγκες των τρομοκρατών», αναφέρουν οι IDF. «Οι ηγέτες της Χαμάς δεν ενδιαφέρονται για τους κατοίκους της Γάζας και τα δεινά τους. Η Χαμάς είναι ο εχθρός του λαού της Γάζας».

Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι η Χαμάς κρατάει προμήθειες από έναν όλο και πιο απελπισμένο άμαχο πληθυσμό εν μέσω μιας αυξανόμενης ανθρωπιστικής κρίσης στη Γάζα.

 ΠΗΓΗ https://www.liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου