Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Τρομακτικό βίντεο: Ισραηλινός απαχθέντας στα χέρια Παλαιστινίων- Σκληρές εικόνες


Το τρομακτικό βίντεο δείχνει τον αγνοούμενο Ισραηλινό πατέρα του «νεότερου ομήρου της Χαμάς» αιμόφυρτο και ξυλοκοπημένο από Παλαιστίνιους πολίτες που ποζάρουν για selfie ενώ τον απήγαγαν στις 7 Οκτωβρίου

Το τρομακτικό νέο βίντεο δείχνει τον αγνοούμενο Ισραηλινό αιμόφυρτο και να ξυλοκοπείται από πλήθος Παλαιστινίων που ζητωκραυγάζουν.

Ο Yarden Bibas, ο πατέρας του 10 μηνών Kfir Bibas, φαίνεται στο βίντεο γεμάτος με το αίμα του καθώς ο όχλος πέφτει πάνω του – και ποζάρει για selfies.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον ισραηλινό πρόεδρο Isaac Herzog, ο οποίος έγραψε: «Ο κόσμος δεν πρέπει να μείνει σιωπηλός μπροστά σε τέτοια εγκλήματα. Φέρτε τους σπίτι τώρα!».

Horrifying new video footage (pictured) has shown the missing Israeli father of 'Hamas 's youngest hostage' covered in blood and being beaten by a crowd of Palestinians while cheering terrorists drive him away on a motorbike on October 7

Ο μικρός Kfir και ο τετράχρονος αδερφός του Ariel απήχθησαν μαζί με τη μητέρα τους και τη σύζυγο του Yarden, Shiri, από τρομοκράτες της Χαμάς κατά την επίθεσή τους στο Ισραήλ πέρυσι.

Ο Yarden αναφέρεται ότι παραδόθηκε στους ένοπλους με την ελπίδα ότι θα τον έπαιρναν και θα γλίτωναν τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ, μαχητικές ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν, πραγματοποίησαν τη διασυνοριακή τρομοκρατική επίθεση στις 7 Οκτωβρίου, σκοτώνοντας 1.200 ανθρώπους ενώ απήγαγαν άλλους 250.

Το Ισραήλ απάντησε με μια επίθεση στη Γάζα που προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές και σκότωσε πάνω από 33.900 ανθρώπους, σύμφωνα με τοπικούς υγειονομικούς αξιωματούχους.

Από τις 7 Οκτωβρίου, ορισμένοι όμηροι απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς με αντάλλαγμα Παλαιστίνιους αιχμαλώτους που κρατούνται από το Ισραήλ. Μερικοί έχουν επίσης πεθάνει σε αιχμαλωσία.

ΠΗΓΗ https://eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου